úterý 7. listopadu 2017

Kráječ na knedlíky nerez

Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Hodnocení a recenze ORION . S tímto ověřeným klasickým kráječem snadno nakrájíte z uvařeného knedlíku až zcela stejných plátků o tloušťce centimetru.


Struny jsou z kvalitního . Vynikající pro krájení napařených nebo uvařených knedlíků , sladkých rolá měkkých paštik a sýrových rolá mozarelly, listového těsta, banánů, apod. Materiál: plast, nerez ocel. Manipulace s ním je velice jednoduchá, udržování v čistotě je. S kráječem na knedlíky nerez snadno nakrajíte na stejných plátků houskový nebo bramborový knedlík. Jen klasický domácí, ale v nerezu …. Vámi diskutovaný nerezový kráječ na knedlíky za lidových 1Kč.


Najednou nakrájíte až stejných plátků kynutých i bramborových knedlíků silných cca 1. Kráječ knedlíků nerez. Rukojeť s očkem na zavěšení. Nerezové krájecí struny.


Rozměr: šířka cca cm. Možnost mytí v myčce. Na až plátků o síle cm. Doprava zdarma od 9Kč. Konstrukce kráječe je z nerez ocele , struny nerez ocel.


Náhradní nerezová struna do kráječe na knedlíky. Původ: Česká republika . Sílu plátků lze snadno nastavit posunutím . Síla knedlíku je 5cm . Na Biano najdete přes ​ 6struhadel, kráječů. DPH, 2Kč, Přidat . Usnadněte si vaření s designovými pomocníky.


Rozteč mezi řezy mm. Cena s DPH: 32- Kč. Ruční strunový kráječ knedlíků pomůže nakrájet knedlíky na stejné rovné plátky.


Z nerezové potravinářské oceli s leštěnou povrchovou úpravou. Vaše cena: 2Kč bez DPH 2Kč s DPH. Příslušnost kategorií: Kuchyňské potřeby. Vyroben je z kvalitního nerezu a můžete na něm nakrájet až 15 . Vyberte si své hliníkový kráječ na knedlíky z nabídky světových značek. Pořiďte si už teď stylové hliníkový kráječ na knedlíky na příští sezónu.


Dodání do druhého dnepři objednávce zboží skladem do 11:00. Elektrický kráječ chleba, vek a knedlíků KSZA: Tloušťka plátku mm. Tyto webové stránky využívají k poskytování svých služeb soubory cookies. Je nutné potvrdit povinné souhlasy.


KRÁJEČ CHLEBA A KNEDLÍKŮ MKP 16. Určen ke krájení podlouhlých bochníků chleba a knedlíků v mírně teplém až. Nabízíme gastro zařízení, nerez gastro techniku, příslušenství a gastro zboží pro vybavení profi .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky