středa 22. listopadu 2017

Odšťavňovač braun

Rovné vlasy , žádné kudrlinyChcete si užívat každodenní radost z rovných vlasů? Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Zkuste vybrané alternativní produkty. ETA mají keramická žehlící plochu s ionizací pro šetrnou úpravu vlasů, bezpečnostní pojistka proti přehřátí.


Colorino je keramicko-turmalínová žehlička na vlasy, . Lepší modely umožňují kadeřníkům a kadeřnicím další úpravy vlasů. Každý týždeň nový akčný leták. Zboží skladem zasíláme okamžitě. ETA Fenité s technologií postupného uvolňování keratinu a arganového oleje – chrání vlasy před poškozením. Celý popis a technické parametry . IHNEĎ K ODOSLANIU u vás už 23.


ETA Fenité je vybavená keramickými žehliacimi doštičkami s keratínom a arganovým olejom, ktorý sa postupne uvoľňuje do vlasov počas . Rychlé nahřátí, vlasy jsou krásně rovné a vydrzely mi tak 2dny. Popis: Žehlička na vlasy s keramický povrchem. Uzamykatelné destičky. Preferuji osobní předání Žďár nad Sázavou.


Maximálne šetrná žehlička na vlasy vhodná aj na cesty! Nezúfajte, našli sme pre vás podobné kúsky. Zaoblené kraje krásně. ICELIC, keramicko - turmalínové doštičky, dosahuje profesionálne teploty až 2° C, zaručene . Společnost ETA byla nejdříve v soukromých rukách podnikatele Jana Prošvice, později se stala. Tato vlasová žehlička vyniká maximální šetrností.


Je vybavena keramicko-turmalínovými destičkami se zaoblenými . Elektro shop za výhodné ceny a nadstandardním servisem poskytovaným zákazníkům. Eta, bílo-fialová, plně funkční. Kulma - fén a žehlička na vlasy ETA , ramínka.


Prodám plně funkční žehličku na vlasy zn. Zdravím, prodáme tuto . ETA Fenité s keramickými žehlícími destičkami s keratinem a arganovým olejem, nastavitelná teplota .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky