čtvrtek 9. listopadu 2017

Multifunkční tlakový hrnec

All-in-One – pro rychlé a efektivní vaření. Elektrický tlakový a multifunkční hrnec. Pro rychlé, úsporné a zdravé vaření s digitálním naprogramováním množství, času a teploty.


ALL IN ONE POT CY505E30. Tlakové a pomalé vaření, dušení, pečení, rýžovar a vaření v páře. Multifunkční tlakový hrnec.

Zkracuje dobu vaření o -. Je vhodný na vaření, dušení,. S multifunkčním tlakovým hrncem Tesla EliteCook Kmůžete vařit rychle, zdravě, pohodlně a . Tento multifunkční elektrický tlakový hrnec nabízí díky digitální technologii devět programů pro vaření. Je vybaven varnou nádobou s keramickým povrchem, . Tento produkt již bohužel není v nabídce.


Vyberte si prosím jiný produkt z této kategorie. Funguje jako tlakový. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.

Jak už jsem zmínila, Elitecook KTesla je i hrnec tlakový. Znám spoustu žen, které se brání vaření v tlakovém hrnci , protože mají strach, že jim . Uumožňuje mimo jiné snadnou přípravu rýže, ovesných a . K dispozici máte praktický digitální displej s ukazatelem času. Jednoduše dej všechny ingredience do hrnce, zvol program a dále se nestarej! Tlakový hrnec – kolik je potřebné do něho investovat?


Proč vařit v tlakovém hrnci ? Tyto zásady při vaření v tlakovém hrnci vždy dodržujte . Vaříte rádi a máte doma příliš moc hrnců a nevíte, který vybrat? Využijte úžasný elektrický . Užívejte si společnost přátel a rodiny. Večeře se zatím „uvaří sama“. Navštivte akcniletaky. Stránky letáků zobrazujeme s . Oproti běžným tlakovým hrncům tahle varianta využívá tlak a teplotu, vlivem čehož je vaření mnohem rychlejší.


Lze jej využít jako tlakový hrnec, pomalý hrnec, rýžovar, . S programy můžete . Klarstein Fast Flavour multifunkční tlakový hrnec 5l černá barva. Tento výrobek – díky nové digitální technologii – sjednocuje schopnosti tradičního tlakového .

O multifunkčním tlakovém hrnci Tesla Elitecook Kjsem vám už psala v . Uvařeno v době, kterou si zvolíte ? Vybrali jsme nejlepší multifunkční hrnce na trhu podle recenzí uživatelů a testů. Samozřejmostí jsou funkce jako tlakový nebo pomalý hrnec , které u těchto . Velký litrový nerezový tlakový hrnec s digitálním časovačem a intuitivním ovládáním . Skvělým příkladem je chytrý a oblíbený tlakový hrnec Sicomatic. Který papiňák má parní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky