pátek 17. listopadu 2017

Čerpadlo do pračky

Čerpadlo do pračky

Je ich toľko, že si ani neviete vybrať? Pošlite nám na náš mail fotografie Vášho čerpadla z rôznych strán a my Vám pri výbere pomôžeme. Zajišťuje přívod vody na potřebná místa. Každý model a výrobce . Motory a čerpadlá pre práčky.


Čerpadlo do pračky

Vyhladávanie a nájdenie správnej casti, ktorá vyhovuje vášmu produktu: Zadajte produktové císlo (PNC) svojho spotrebic. Kompletná príruba čerpadla BOSCH aj s filtrom. Uchytenie k motorčeku na baj. Pridať do zoznamu prianí.


Nenašli ste správnu súčiastku? Vypouštěcí čerpadlo do pračky ASKOLL. Zapojení na dva konektory. SOUČÁSTÍ ČERPADLA JE I NOVÝ TĚSNÍCÍ O KROUŽEK. Možnost až otvorů pro šro.


Čerpadlo do pračky

Tento náhradní díl se JIŽ NEVYRÁBÍ a je nahrazeno čerpadlem Askoll . Elektro - Cerpadlo pracky bazár. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej . Názvu, podľa Kódu, podľa Ceny.


Tento pin objavil(a) Trust - náhradné diely. Objavte (a uložte si) svoje vlastné piny na Pintereste. Hledáte čerpadlo askoll do pračky ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Indesit s filtrem pro pračky Ariston, Indesit Čerpadlo Indesit popis: oba průměry vývodů 30mm. Vyhledávání a nalezení správné cásti, která vyhovuje vašemu produktu: Vložte prosím zde výrobní císlo (PNC) vašeho spotrebice.


Přístupný filtr u předem plněné pračky a pohled na vrtulku čerpadla ,. Některé modely praček mají vypouštěcí čerpadlo a jeho filtr umístěný v . Pokud se vám v takové pračce ucpe filtr nebo čerpadlo , musíte rovnou zavolat opraváře. Pračka neohřívá vodu. Na prádle i po vyprání . Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na . Ako môžem vyčistiť čerpadlo práčky ? Najskôr odpojte práčku z elektrickej siete a uistite sa, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky