pondělí 27. listopadu 2017

Grundig cg 5040

Grundig cg 5040

Je vhodné zkontrolovat tvrdost vody za změkčovacím zařízením. Myčka nevypouští vodu. Zásobník na sůl je umístěn ve spodní části myčky (viz POPIS VÝROBKU).


Grundig cg 5040

In- formaci o tvrdosti vody v. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Hm tak nic, nejde zapnout, bliká mi kontrolka, že nevypouští :grr:. E1 Teplota vody vyšší než ° C, Už jste připojili myčku k přívodu teplé vody ? E1 Voda prosakující do základny myčky. Zdravím všechny na foru, mám dotaz na myčku Whirlpool Lympia která píše chybu F myčka nevypouští vodu , filtry jsou čisté, hadice a . Voda se nevypouští nebo se přestane vypouštět. Informace a pokyny, jejichž účelem je pomoci vám s řešením nejtypičtějších poruch, které se mohou v průběhu životního cyklu pračky Siemens vyskytnout.


Chtěla bych požádat o radu - včera v průběhu mytí mi přestala myčka fungovat, začala pípat a nevypustila vodu. Může se úplně vypálit, takže je třeba ho změnit. Dobrý den vlastním myčku Indesit DSG 573. Pokud je myčka mimo provoz. Přestala mi vypouštět vodu ,která zůstává v myčce.


Na displeji mi to ukazuje chybu A3. Na konci procesu praní musí být kontaminovaná kapalina zcela odstraněna, ale v případě, že myčka nevypouští , dochází k občasným poruchám. Oprava myčky GORENJE, neodtéká z ní voda , nevypouští. Poptávám opravu vestavné myčky - model: S51L68X1EU.


Sekce Rádce je ve fázi průběžného doplňování. Do zveřejnění článku - v případě zájmu o tuto problematiku, kontaktujte . Kup Kompletní vypouštěcí čerpadlo myčky nádobí prímo od AEG. Malé zbytky, jako jsou citronová jádra, úryvky nebo celá párátka, mohou paralyzovat myčku nádobí a blokovat čerpadlo.


Grundig cg 5040

Program ještě neskončil. Vypouštěcí hadice je ohnutá (viz Instalace). Odpadové potrubí umyvadla je ucpané. Dvířka myčky nejsou řádně zavřená.


Filtr je ucpán zbytky . Zkontrolujte, zda není vstupní filtr rozvodu vody ucpán nečistotami. Pokus o opravu je rozhodnutí které . Zřejmě odešlo čerpadlo. Přívodní hadice a vypouštěcí hadice vody a kabel elektrického napájení.


Hadice pro přívod vody se nesmí v žádném případě přeřezávat. K čištění spotřebiče nepoužívejte proud vody nebo páru. Mycí prostředky pro myčky jsou nebezpečné. Spotřebič nevypouští vodu. Poruchy: Nedochází k uvedení myčky.


Není možné zavřít dvířka. Dokud mycí cyklus neskončí, nevytahujte z myčky žádné nádobí. Zrnka soli a slaná voda na dně myčky mohou způsobit korozi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky