úterý 7. listopadu 2017

Lžíce na boty kovová

Luxusní, odolná kovová lžíce s háčkem na zavěšení. Právě tyto vlastnosti oceníte také u nabízených kovových nazouvacích . Milujete své kvalitní boty a chcete se k nim chovat co nejlépe? Magnetická lžíce na boty SLUP z matné nerezové . Díky velikosti je obouvání pohodlné a bez zbytečného ohýbání. Obouvací lžíce kovová cm.


Lžíce na boty kovová

Praktická lžíce do bot. Lžíce je v horní části vybavena . S háčkem na zavěšení. Vyrobeno v Evropské unii - záruka kvality. AddThis Sharing Buttons. Už bylo dost nepohodlného obouvání obuvi - SLEVOVAR.


Kovová lžíce na boty délky 52cm. Nazouvací lžíce do bot z nerezu s háčkem a dírkou na zavěšení. Délku lžíc lze vyhotovit dle požadavků klienta. Tloušťka plechu je mm.


Lžíce na boty kovová

Provádíme potisk samolepící folií Oracal nebo ramponovým tiskem-barvou. Velice kvalitní a odolná kovová lžíce na boty s dřevěným úchopem, která je ve své spodní části vybavena pružinou, díky níž u této lžíce nehrozí zlomení, jak tomu . Pro výrobu využíváme profesionální ocel tlustou mm. Vyberte si z několika barevných variant. Pokyny pro přepravu: . Mějte pohodlnější obouvání s malou lžící na cesty nebo do domácnosti. Výrobek je vyroben z velmi kvalitního kovu s lakovaným povrchem.


Dnes objednáte, zítra nosíte! Délku této lžíce na boty si můžete nastavit dle potřeby. Všechny pak dokážou skvěle doplnit váš botník. Pro zobrazení nákupních cen a možnost nákupu se prosím přihlašte nebo si založte nový účet. Kvalitní kovová lžíce na boty , jejíž délka je cm.


Lžíce na boty kovová

Popis: Prodám lžíce na boty i samostatně. Usnadněte si obouvání a pobavte se díky originálnímu . NESEDÍ VÁM VELIKOST ? Boty vám rádi zdarma vyměníme ! Stejné vlastnosti oceníš u naší kovové obouvací lžíce. Kov je odolný materiál, ale zároveň pružný.


Přestaň si ničit tenisky nevhodným obouváním a prodluž tak . Teleskopická lžíce na boty dlouhá, kovová až cm. Kč (Cena bez DPH: 9Kč). Povolejte na pomoc praktickou lžíci, která si s vaším zoufalstvím hravě poradí. Typ : velká kovová lžíce na botyBarva: stříbrnáMateriál: kovVlastnosti materiálu: . Zobrazit podrobnější popis.


Lžíce na boty kovová

Nelze bohužel objednat. Nechce se Vám při obouvání bot shýbat? Vyzkoušejte naší lžíci , která je extra dlouhá (CM) a extra silná. Je vyrobena z kvalitního železa a nestane se vám že .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky