pondělí 15. května 2017

Sušák na těstoviny

Fresco skleněné misky s víčkem se klipy. Misky jsou vhodné pro skladování a uchovávání potravin. Potraviny jsou chráněny díky nepropustnému víčku s . Sada kusů skleněných misek s plastovými víčky Vám pomůže s častým uskladňováním potravin. Pět velmi praktických velikostí se stane . Nejoblíbenější kousky z kategorie Mísy a misky.


Sušák na těstoviny

Sada servírovacích misek s bambusovým podnosem a napichovátkem Brandani Hors. Skleněné Jak vybrat dózy na potraviny. Sada dóz ze špičkového plastového materiálu určeného pro zdravotnictví a farmacii, opatřeno barevnými víčky pro . Starožitné skleněné mísy, misky a dózy. Dózy jsou tepelně odolné, vhodné do myčky, mrazáku i mikrovlnné trouby.


Novinka ISTAD Uzavíratelný sáček, 2. Kořenka AROMI 1ml, skleněná kořenka se skleněným víčkem. Praktický pomocník při vaření je zároveň vhodným dekoračním doplňkem každé kuchyně. Vybírejte z produktů v kategorii misky a mísy. Chytrý nákup z mnoha e-shopů na jednom místě.


Nejlevněji od 1Kč. Sada misek s víčkem Florina Verdure ks. Sada skleněných misek s plastovými víčky Florina o průměru 1 1 a 1. Naše úžasné skleněné misky s víčkem vás překvapí dokonalým provedením.


Tommee Tippee - Misky pro snadné nabírání Explora ks, s víčkem a lžičkou HOLKA. Retro sklenice s kovovým šroubovacím uzávěrem, která se hodí jako úložná dóza na potraviny, přísady na vaření či jiné drobnosti. BERGAMO s plastovými víčky jsou ideální pro uchovávání pokrmů a potravin, ale mohou posloužit také jako misky pro servírování . Obě tyto misky z kvalitního borokřemičitého skla se dají v kuchyni použít k mnoha účelůHodí se.


Místo prodeje: PrahaZměněno: dnes. Bavlněné povlečení zelené. Miska s víkem o průměru 15cm. Povlak na polštářek zelený puntík. Nabízíme dokonalé skleněné misky s víčkem i pro ty nejnáročnější zákazníky.


Skvělé skleněné misky s víčkem nabízíme za jedinečné ceny. Sada elegantních trojúhleníkových misek ARTE, 6ks, jsou vhodné na servírovní drobných . Všichni okolo vás, vám takové skleněné misky s víčkem budou tiše závidět. Filtry Filtry Cena, Barva… Filtry Řadit Doporučené. Materiál - sklo Zrušit filtr.


Vlastnosti - s víkem Zrušit filtr. Pořiďte si už teď stylové skleněné misky na příští sezónu. Víme, jaké novinky a. Koopman 5dílná sada skleněných misek s víčkem , růžová. Objednejte dnes domácí potřeby za akční ceny. Rice Melaminová miska s víčkem Summer Velikost S. Součástí víčka je skleněné ouško pro snadnou manipulaci.


Jsme eshop pro ty, kteří milují originální skleněné misky s víčkem. V kategorii skleněné misky s víčkem najdeš bezpočet trendy kousků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky