pondělí 29. května 2017

Keramická škrabka

Rychle je zbaví pouze slupky. Pevné, odolné a dlouho ostré. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Hodnocení a recenze Tefal.

Neničí vitamíny, vydrží dlouho ostrá, je lehká. Rukojeť je opatřena háčkem . Keramický brousek na ocelové nože, černý – . Ideální pomocník, díky kterému zbavíte zeleninu či ovoce slupky s lehkostí a . Díky keramickému ostří se z loupaných potravin neztrácí vitamíny. Materiál: keramika,.


Detailní popis produktu.

Tuto vlastnost ocení především klasičtí . Popis: Nová, nepoužívaná. Uchovejte maximum vitamínů v ovoci i zelenině! Sada – silikonový skládací cedník a keramická škrabka.


Y s pohyblivou keramickou čepelí usnadňuje loupání veškeré zeleniny, včetně brambor. Neabsorbuje aroma, chutě ani barvy pokrmů. Protiskluzová umělá hmota.


Navíc si můžete vybrat rovnou z několika barev, takže si můžete zvolit tu, která se hodí k . Produkt nebyl nalezen. Tato sloučenina je velmi . Stejně jako keramické nože, také škrabka nezanechává po řezu kovové . Všetky informácie o produkte. Praktická keramická škrabka na ovoce a zeleninu s délkou ostří cm.


Balení obsahuje keramický nůž délky 20cm, z toho ostří 10cm a keramickou škrabku , která se výborně . Do vyprodání všech položek.

TESCOMA keramická škrabka s příčnou čepelí VITAMINO – Škrabka s mimořádně ostrou keramickou čepelí vynikající pro přípravu pokrmů zdravé výživy a . Elegantní černá v krabičce . Zirkon je o tvrdší než ocel, z které se vyrábí tradiční kuchyňské nože. Otočné keramické ostří. Odlehčená rukojeť pro.


Je vyrobena z extrémně tvrdého oxidu zirkonia. Zirkon je jeden z nejtvrdších minerálů na Zemi (pouze diamant je tvrdší). S keramickou škrabkou zbavíte šetrně šlupky různých druhů ovoce a zeleniny. Credo Solingen keramická škrabka POP-ART - oboustranný keramický povrch zaručuje velmi kvalitní péči o chodidla a ruce. Bankovní převod na účet v €uro (EUR): IBAN : . Jakmile si pořídíte keramická škrabka na brambory online, poznáte výhody takového nákupu na internetu.


Dokonalé keramická škrabka na brambory za skvělé . INNOXA VM-N9 keramická škrabka na päty s ergonomická, 32cm. Rúčka vyrobená z plastu do dlhého oblúka. Dva typy hrúbky škrabky vám umožňujú zbaviť .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky