čtvrtek 11. května 2017

Aeg f78705imop

S jeho pomocí můžete vytvořit například dlouhou spirálu z jedné brambory , jak je znáte z festivalů nebo farmářských trhů. Charakteristika produktu: - Manuálne . Následně ji propíchneme. Spirálový kráječ brambor a zeleniny je zařízení, které umožňuje připravit spirálovitý, ozdobný tvar.


Poto brambor nebo jablko roztáhnete po dřevěné špejli ve formě spirály a dáte do fritézy, okořeníte nebo osladíte a máte jedno z nejziskovějších smažených . Materiál: nerezová ocel. Share: Více informací. Pevné šťouchadlo na brambory , ale i jakoukoliv zeleninu. Kvalitní výrobek ze dřeva a nerezu.


Dřevěné šťouchadlo ve spíralovitém tvaru na přípravu domácích šťouchaných brambor. Vhodné do každé kuchyně. Hmotnost: BR1g . Vynikající pro přípravu originálních bramborových spirál. Souprava obsahuje jehlice z nerezavějící oceli pro.


Kráječ Tescoma Spirál. Spirála zůstane namotána přímo na jehlici z nerezové oceli. Omyté a osušené brambory - lépe podlouhlejšího tvaru - pokrájíme pomocí ručního spiralizéru. Můžeme je také napíchnout na špejli a opatrně . Na přípravu bramborových spirál jsou vhodnější rané delší brambory s tenkou slupkou. Důkladně je očistíme a osušíme.


Z brambor je potřeba vytvořit spirály. Před použitím kráječe lze brambory umístit na tyčinku. Vodící jehlu vtlačte do dlouhého bramboru až ke kroužku jehly.


Nasaďte kráječ a otáčejte po celé délce brambory. Do brambory , nejlépe na prkénku, zařízneme nůž, pomalu spirálovitě otáčíme bramborou , a tak. Připravené spirály potom smažíme ve fritéze. Cena je uvedena včetně RP a DPH.


Spirála na vykrajování spirálek z brambor a jiné zeleniny. HoReCa velkoobcho gastro vybavení, Premium Gastro. Nakrájet, nastrouhat, namlít. To všechno hravě zvládnete s německou značkou Westmark, která je zárukou kvality a . Rozměry: Šířka: cm. Určitě jste někdy na pouti ochutnaly lahodné bramborové spirály , a říkali jste si, jaká je to škoda, že si je nemůžete udělat doma.


Máme pro vás dobrou zprávu, . Vložte špejli do brambory a jemně zatlačte špičku. Uchopte ostrý, tenký nůž pod úhlem a řežte v opačném směru, kam otáčíte brambor. Nebo zadejte inzerát. Inzerát byl odebran . Bramborové spirály , spiralizér, kráječ brambor.


Ale postup se ukázal mnohem schůdnější než u spirál. Dalo by se jim snad říkat „ listové brambory “. Vtip je v tom, nakrájet bramboru na poměrně . Jak udělat spirálové pečené brambory ? Zapečené brambory jsou skvělé za každé situace . Firma Cornico Popcorn Company s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky