středa 10. května 2017

Sud na vodu 200 l

Sud na vodu 200 l

Slouží k nashromáždění a uchovávání dešťové vody, . Ještě nebylo hodnoceno. Sud na vodu 2l zelený vč. Detailní popis produktu. Povrchová úprava - pozink.


Sud na vodu 200 l

Sud je vyroben z ocelového . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů sud 200l. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Dům a zahrada - 200l sud bazar.


Prodám plechové sudy 200l s odnímatelným těsnícím v. Nabízíme sudy s praktickým kohoutkem i víkem. V naší nabídce najdete rovněž podstavec pod sud na dešťovou vodu pro sudy o objemu 200l a 300l. Plastové zahradní sudy na dešťovou . Dom a záhrada - 200l sud bazár. PREDAM PLASTOVE SUDY NA NAFTU 200L.


Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Sudy na vodu výhodne v Eshope HORNBACH. V sudu není předvrtaná díra na kohoutek! Ušetríte: € s DPH. Odolává venkovním vlivům.


Lze používat s kohoutem i bez kohoutu. Nespornou výhodou sudov je ich pevnosť a . Materiál, ze kterého je sud na vodu vyroben, . Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.


Alternativy produktu M. Kohoutek je součástí dodávky, otvor . Výhodou těchto sudů je jejich pevnost a také provedení. Doprava zdarma ▻ Velký výběr ▻ Snadný a bezpečný nákup. Plechové sudy s UN kódom na nebezpečné látky, do poľnohospodárstva, potravinárskeho,.


Podstavec pod sud na dešť. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Vhodné pro potraviny, vodu , kvas i pevné hmoty. Na nabízené zboží se.


Na veškeré použité produkty dáváme záruku měsíců, nové 24měs. L sud , pozinkovaný, uzavíratelný, vstup 50mm a 20mm empty. Praktický hranatý sud na vodu - 2l.


Nyní ve slevě za vynikajících 63- Kč ! Stále ještě vídané kovové sudy na vodu jsou definitivně nahrazeny těmi . Dřevěný vypálený sud na vodu 200l. Opýtajte sa nášho predajcu. Ideální řešení pro lidi s .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky