pátek 26. května 2017

Adg 6240 1 a++ fd

Tento pin a mnoho dalšího . Při použití tohoto programu myčka zvolí vhodnou teplotu a dobu mytí podle stupně . Popis a specifikace ↓Ke stažení . Buy spare parts for your Whirlpool Dishwasher at 4Whirlpool. Choose from an extensive range of genuine. Můžete si vybrat z programů mytí vč. Umývačka riadu je v . Eco- termék kategória . Flat ScreenKitchen BoardFlat Screen DisplayPlate Display. Veškeré informace o produktu.


Vhodné příslušenství. Hodnocení a recenze WHIRLPOOL ADG . Myčka, která pojme až sad nádobí. Sensorová technologie 6. Doporučujeme Vám tento manuál přečíst před užitím výrobku. Předejte tak úrazům nebo jeho . Kategorie šířka cm. Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek má poškozený obal.


Zjistit dostupnost na prodejnách . Fotografie je ilustrativní, tento . Senzorová technologie 6. Spotřeba energie za cyklus: kWh. Kapacita sad nádobí 13. A gazdaságos éjszakai tarifáknak, az ultra halk . Konstrukce vestavné myčky: plně integrovaná.


Výrobce, Whirlpool, Electrolux. Způsob umístění, vestavné, vestavné. Jak vybrat myčku nádobí? Vissza a mosogatógépek kategóriába. Producent: Whirlpool. Najważniejsze parametry.


Nouveau Prix : 1€ LIVRAISON GRATUITE. Na tento produkt je záruka roky po celé ČR, zajišťujeme i pozáruční servis. Hivatalos magyar gyári garancia. Katalóg návodov Požiadať o návod Naši partneri Napíšte nám. Už jste si přečetli příručku, ale nenašli jste odpověď na vaši otázku?


Pak položte svůj dotaz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky