úterý 23. května 2017

Motosedla na zakázku

KŮŽE, výběr z několika desítek barev a desénů (lze i vyrobit na zakázku jakákoliv barva i desén). VÝPLNĚ SEDEL – různé tuhosti, i na veterán sedla Lze . Chtěl bych se zeptat,zda nevíte o někom,kdo by byl schopen udělat komplet sedlo(cafe racer) na zakázku ? Nejsem si jistý,že bych to . Při výběru materiálu na potah by jste neměli zapomenout na styl samotného zpracování v podobě různého typu švů, lemů a barevného prošití. Přejděte na nové stránky: WWW.


Stačí otevřít a budeš v obraze. Zhotovíme a opravíme potah na takřka jakékoliv sedlo na motocykl. Potahujeme sedla typu: pérák, kytara, pařez, lavor. Zákazníci, kteří chtějí jiný vzor, nebo potáhnout své sedlo, nám ho musí poslat na adresu sídla firmy a my jim jejich sedla dle představ upravíme.


Například v MOTOCYKLOVÉM PRŮMYSLU na přání upravujeme tvary ať už se. Motocyklová sedla upravujeme nejen zákazníkům, kteří nám zakázku osobně . Vytvořeno na Webmium. Získejte cenové nabídky na čalounictví. Hledám někoho na přešití motosedla na Honda Africa 750.


Motosedla na všechny motocyky ! Yuki Yamaha X-moto Triumph. Střechy na kabriolety, motosedla. Provozujeme čalounictví, autočalounictví, výrobu a opravy čalouněného nábytku na zakázku , kožené sedačky, kožené čalounění.


Speciální zakázka na amerického choppera z luxusní designované kůže. Zvolili jsme šedé švy dle přání zákazníka a barvy motorky. ALOUNĚNÍ NA MÍRU OPRAVA ČALOUNĚNÍ REKONSTRUKCE NÁBYTKU. Máte zájem o vyhotovení obuvi na zakázku ? Výroba obuvi na zakázku Třebíč, obuvník, švec. Opravujeme automobilové sedačky a motosedla.


Sedadla na motocykly prý nejsou jeho hlavní pracovní činnost, spíše renovace interiérů veteránů. Jawa 3Californian r. Montáž Turbo Kitu – mono turbo na výkon 4PS. Kompletní přestavba na zakázku , snížený sportovní podvozek, nerezový sportovní výfuk FORTEX.


Nábytek a podlahové krytiny Nábytek na zakázku. Autočalounictví, veteráni, motosedla , brašny. Kožené peněženky, opasky, moto sedla na veterány.


Výroba: - střechy na kabriolety, motosedla , stropy. Truhlářská a čalounická výroba nábytku na zakázku. Nabídka oprav potahů a výztuh sedacích ploch, čalounění dveří, potahů na motosedla a oprav starožitného nábytku.


Renovace, stavby a úpravy vozů na zakázku. Přivezl jsem sedlo, vybral si. Specializujeme se na bezzálohové vymáhání pohledávek v ČR i SR,. Jsme mladá, dynamicky se rozvíjející společnost, která se zabývá programováním aplikací na zakázku v jazyce Java a DB Oracle . Na místě byl i pes vyhledávající oběti.


Příčinou mohlo být žhářství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky