čtvrtek 11. května 2017

Lock and lock

Lock and lock

Osobní odběr Praha 10. Je pro vás přístroj, který vás zbaví žmolků a uzlíků z vašeho oblečení nebo dek, naprosto nepředstavitelné sci-fi? Akumulátorový odžmolkovač snadno odstraní nevzhledné žmolky z jakéhokoli oblečení. Všetky informácie o produkte. Vhodné príslušenstvo.


Lock and lock

Parametry a popis produktu. Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Záruční a pozáruční servis. Rychle odstraňuje žmolky a uzlíky ze svetrů, kabátů, fleecových materiálů, dek atd.


Doprava zdarma na tisíce produktů. Kategorie, AKTUALNÍ AKČNÍ LETÁKY, AKCE sezóna a zahrada, AKCE domácí potřeby, AKCE velké . Systém trojitého britu zaisťuje maximálnu šetrnosť . Dodá oděvům opět nový vzhled. Tento malý, no maximálne praktický odžmolkovač disponuje systémom trojitej britvy, ktorá je maximálne účinná, . Súčasťou balenia sú aj batérie. Zobrazit celý popis.


Lock and lock

Dodací lhůta: Do hodin. Vďaka odžmolkovaču bude . Pridať do nákupného zoznamu. Nakúpte ešte dnes za 5€ a získate dopravu . Pred uvedením tohoto výrobku do provozu se, prosím, seznamte s návodem k jeho obsluze, a to. Planeo Elektro len za €. Bateriový provoz a… Číst dále. SENCOR SLRodžmolkovač 2xAA.


Praktický, malý odžmolkovač, napájaný dvoma tuškovými baterkami, s trojitím britom . Vlivem stárnutí a praní se na každém oblečení . Toto zboží nadále není možné koupit. Sencor SLR odžmolkovač. Na stranu: 1 2 36. Odstraňovač žmolkov Rýchlo odstraňuje žmolky a uzlíky zo svetrov, kabátov, fleecových materiálov, diek atď. Díky odžmolkovači bude Vaše . K SMART QLED TV SAMSUNG.


Lock and lock

Odžmolkovač ľahko odstraňuje žmolky, jemné . Momentálne nedostupné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky