středa 17. května 2017

Jídlonosič tescoma

Moderní jídlonosiče se kulatými vodotěsnými plastovými dózami v termoizolační brašně. Uložené pokrmy vydrží horké nebo studené. V nabídce jídlonosiče s . Inspirujte se českou kvalitou i vy!


V jídlonosiči FRESHBOX přenesete pohodlně svačinu nebo oběd do školy a do zaměstnání i občerstvení na pláž nebo na piknik. Pokrmy přenášené v jídlonosiči. TESCOMA jídlonosič FRESHBOX, se dózami 1. Doručíme do hodin.


Pravidelné akce a slevy na . S jídlonosičem bude přenášení jídla tak snadné. Vybavte se nerezovým nebo plastovým jídlonosičem a nebudete litovat. Oběd v jídlonosiči si déle udrží svoji . S tímto nosičem Vám vydrží jídlo dlouho . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a . Popis: Nepoužitý, zachovalý nepoužívaný . Vybírejte z produktů v kategorii jídlonosiče. Akce na téma jídlonosič najdete na Skrz.


Jídlonosič tescoma

Dózy lze použít i samostatně. S vyjímatelnou dózou 0l pro. Nerezový jídlonosič - patra. Tescoma jídlonosič FRESHBOX, se dózami 0. Objem každé nádoby : 7ml. Obecné informace o produktu Záruční doba 24 . Skladové zásoby produktu.


Termíny dodání jsou . Příkladem mohou být plastové jídlonosiče FRESHBOX od Tescomy , které jsou uložené v termotašce. Na výběr jsou misky o různém objemu . Produkt již není v nabídce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky