pátek 19. května 2017

Krajec na vajicka

Vynikající pro snadné krájení vajec na plátky a šestinky. Kráječ vajec Snadno s ním nakrájíte vařené vejce na deset stejně silných plátků. Kráječ na vejce FUNCTIONAL FORMPerfektní pro tenké plátky vajec uvařená natvrdo s miskou pro skořápku. Výška: 1mmDélka: mmŠířka: 126 . Kráječ na vajíčka CULINARIA je užitečný pomocník pro snadné krájení vajíček na plátky nebo na měsíčky.


Výrobek před prvním použitím umyjte. Kráječ je vyroben z pevného plastu, jedním pohybem porcuje vejce pomocí . Materiál: plast, nerez Rozměry: d. S jeho pomocí vařené vejce pohodlně rozkrájíte na plátky nebo na pravidelné šestinky. Vynikajúci na ľahké plátkovanie vajec, vhodný tiež na plátkovanie varených zemiakov, surových húb a pod.


Plátkovač na plátky vajec široké mm. Vhodné pro každý gastro provoz. Skvělá pomůcka na plátkování vařených vajec, brambor apod. Lze mýt v myčce, ale doporučuje se mýt ručně, z důvodu . Přítlakem vrchního dílu dráty vložené vejce rozříznou na plátky. Vyrobené z pevného plastu.


Vrchní díl bývá upevněn kloubově. Otočením takto rozkrojeného vejce jednou nebo dvakrát o . NEREZ KRÁJEČ na vajíčka - plátky 1. Velmi kvalitní zpracování řady Functional Form obohacené o . Na to, jak na dokonalá vaječná kolečka, přišel činorodý německý vynálezce Willy Abel. Vybraná prodejna Praha - Stodůlky . Inzerát kráječ na vajíčka - nový v okrese Ostrava-město, cena 99Kč, od kralova- pavlina na Sbazar. Na to přišla Káťa, tak jsem ji vyzval napolštářovou bitvu.


Můžete jej využít také na krájení měkké . Můžeš použít také na mozzarellu nebo žampiony! VAJÍČKÁTOR 2vkráječ na vajíčka , umožňuje krájet vejce na plátky či měsíčky. Odolný tvrzený plast a nerez.


Ideální na krájení vajec na plátky. Produkt se už neprodává. Akční slevy - Kráječ na vejce. Prolistujte si aktuální letáky nejoblíbenějších prodejců.


Online nabídky za akční ceny na jednom místě. Sada obsahuje různé kráječe a . Náčiní řady Comfort Line bylo vyrobeno s ohledem na snadnou a. Moderní kráječ na vajíčka vám umožní krájet plátky a měsíčky. Na výběr je možnost krájení na šest kusů nebo na plátky. Excelentní kráječ na vajíčka , secese, okolo r. Aukro - největší obchodní portál.


Rozmer 14cm x 10cm, Voľba krájanie na štvrtiny alebo na kolieska. Tento kráječ vám ulehčí práci s krájením vařených vajec.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky