pondělí 1. srpna 2016

Lis na plastové lahve

Instalace se provádí na pevnou svislou . Navíc je vhodný například na plechovky od pití. Kompletní specifikace. Jednoduchy pomocnik na lisovani PET lahvi a plechovek.


Robustni plastova konstrukce zajišťuje snadnou obsluhu a spolehlivost. Ecopress - lis na PET lahve k lisování všech typů plastových lahví.

Lis MACFAB COMPACT PET je určen pro lisování středně velkého až velkého množství plastových lahví s. Ruční lis na deformaci plastových láhví zajišťuje úsporu místa v nádobě na skladování plastového odpadu. Upevňuje se na svislou pevnou podložku, součástí . Petit Lulu nepromokavý pytel na pleny je praktický, díky použití ve dvou velikostech (variabilní díky patentkům). Pytel je velice praktickou . Nástěnný lis na PET lahve Ecopress k výrazné redukci objemu PET lahví před jejich vhozením do odpadkového koše či kontejneru.


Koupit double arrows . Univerzální prostředek ke slisování všech typů PET lahvíRuční lis na PET láhve určený k lisování všech typů plastových láhví.

Lis je připraven k použití po jeho . Před použitím lis umístěte na pevnou vodorovnou podložku. Nabízíme kvalitní odpadový lis na PET lahve pro dokonalé . Lidé v Turnově mají možnost získat domů lis na takzvané PET lahve , tedy plastové nádoby na minerálky a další nápoje. Lis na PET lahve se montuje na pevnou stěnu, kde se . K tomu, aby lis dostali, . Umožňuje efektní lisování plastových lahví.


Pak Vám jistě přijde vhod tento lis na plechovky. List je praktický pomocník při likvidování plechovek a nemusíte se bát,. PET láhve svou objemností kladou vysoké nároky na jejich likvidaci po u. Lis na plastové lahve Ecopress umožňuje efektní lisování plastových lahví. Elektro, které chcete mít.


Nakupujte elektroniku od EURONICS. Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma. Máte vlastnú reštauráciu, stánok alebo iné zariadenie?


Chcete rozšíriť svoje aktivity na poskytovanie rozvozu potravín? Plánujete svadbu, recepciu, oslavy .

Plastový lis na PET láhve a plechovky. Robustní plastova konstrukce zajišťuje snadnou obsluhu a . Díky své jednoduché obsluze a preciznímu slisování pet lahví dokáže ušetřit . Původní cena bez DPH: 89Kč. Po slevě bez DPH: 80Kč. Vaše cena s DPH: 97Kč.


Jakmile nám doslouží – dojde pití, ztrácí však veškerý význam, tak se jich zbavujeme. V posledních letech se klade velký důraz na recyklaci a . Používáme cookies, abychom zlepšili naše služby a abychom Vám mohli poskytnout nabídku odpovídající Vašim preferencím. Pokud budete pokračovat v. Domácí lis na Pet ( plastové ) láhve nabízí pohodlnou a rychlou deformaci použité plastové láhve po spotřebování jejího obsahu.


ECOPRESS - lis na PET láhve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky