úterý 16. srpna 2016

Sitko do drezu

Sitko do drezu PRESTO značky Tescoma zabraňuje vniknutiu nečistôt do výlevky drezu, . Zabraňuje vniknutiu nečistôt do drezu , umývadla a pod. Gumové sítko do dřezu je skvělým pomocníkem do kuchyně nebo koupelny. Sítko se přichytí malinkými přísavkami. Na výběr je ze dvou barev: oranžová a .

Zachyťte všechny nečistoty při mytí nádobí s praktickým sítkem od značky Wenko. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu. Předejdete tak nejen ucpání odpadu, ale i . Naše doplnky k drezu, ako cedidlo alebo stojan na ria vám nielen pomôžu s poriadkom, ale vám aj ušetria.


Nájdete tu aj doplnky ako sitko do drezu či sifón. Hľadáte náhradné diely? Do výlevky drezov a umývadiel a vane. K zachovaniu čistého odepadu - zachytí vlasy a iné nečistoty.

Sítka, zátky a podložky do dřezu. Univerzální zátka do dřezu CLEAN KIT. Plastové sitko do drezu. Upcháva sa Vám drez pri umyvaní riadu? Máme riešenie pre Vás!


Nerezové sitko do drezu. Vytrhnem sitko z drezu , vyklepem zvyšky jedla do smetného koša a zatlačím ho späť. Desať rokov,“ poviem.


Práve som začal chodiť s Karin, keď . SkladomOdporúčané Elektro. Riešením je praktické silikónové sitko do drezu s prísavkami. Sitko jednoducho položíte na dno umývadla a ono zachytí aj tie najdrobnejšie nečistoty.


Produkt skladom, pripravený na odoslanie. Doručenie do 48h, doprava zadarmo od 59€. Dá sa použiť do vaní, umývadiel, drezov, stŕch a pod. Cena bez DPH: €.

Silikónové sitko do drezu zabraňuje vniknutiu drobných predmetov do odtoku. Ideálna pomôcka do kuchyne, zachytí všetky zvyšky potravín a zabráni zaneseniu . Lily je krásne tvarované sitko do drezu , ktoré zachytí drobné nečistoty a zvyšky jedla pri umývaní riadu. Silikonové sítko do dřezu Wenko Strainer, ⌀ cm.


K vyzvednutí již dnes v . Namiesto neforemných sitiek použite nové praktické, dizajnové sitko v tvare hviezdy. Dizajnové sitko v tvare hviezdy poslúži pri každom odtoku, či už sa jedná o . Bezpečné doručení s . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Praktické a estetické sitko s rukoväťou.


Zabráni upchávaniu odtoku drezu alebo výlevky. Vďaka rukoväti sitko ľahko vyberiete, odpadky ľahko odstránite a Vaše . Your browser does not currently recognize any of the video formats. Riešenie na upchaté odpady vaní, umývadiel, drezov a spŕch!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky