pondělí 29. srpna 2016

Lednice nulová zóna

Lednice nulová zóna

Co to je nulová zóna v lednici ? Zajímá vás, k čemu se tato technologie používá či jaký další název může nulová zóna mít? Moderní kombinovaná . Spořílek radí: Nezapomínejte, že nejdůležitější stále zůstává datum spotřeby, kterou ani nejlepší lednice z nejlepších . Nulová zóna navíc ani neničí vitamíny. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Active Fresh Zone * Active 0º * FreshZone * Long Fresh ( nulová zóna ): Speciální zásuvka, která uchová potraviny (zvláště ryby a maso) déle . U nás najdete americké lednice , kombinované chladničky i lednice bez mrazáku.


Ovoce a zelenina zůstanou v orosené zóně díky vysoké vlhkosti čerstvé podle druhu i déle než týden, broskve až čtyři týdny. Zaměnitelné otvírání. Antibakteriální ochrana.


Fresh zóna pro perfektní uchování ryb a masa LED osvětlení hlučnost max. Americká lednice LG GSL760PZUZ nerez. A++, MULTIFUNKČNÍ ZÓNA , LED osvětlení, Prémiový servis ETA.


Lednice nulová zóna

Speciálně oddělená přihrádka v chladicí části umožňuje nastavení teploty k 0°C a vlhkost. Díky tomu se v lednici vytvoří . Provedení a spotřeba třída spotřeby energie: A+++ spotřeba energie: 1kWh/ rok užitný objem celke3l hlučnost: dB(A) re pW Design Dveře . Chladící část bývá vybavena šuplíkem pro ovoce a zeleninu, u některých modelů najdete i nulovou zónu, která je vhodná . Taková možnost je prakticky nulová ,. Lednice v úrovni očí šetří Vaše záda. Prostor oroseného chlazení.


V prostoru čerstvého chlazení orosené můžete ideálně skladovat při teplotě blízko 0°C a při . Vláda dočasně ruší modré parkovací zóny v rámci obcí. Ako si vybrať chladničku?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky