pondělí 22. srpna 2016

Mlýnek na mak

Mlýnek na mak

Vítejte u nás v Online obchodě. Bez problémů ale zvládne i tenoučké plátky sýra či uzenin. Kráječ chleba a potravin Trend. Starožitný kráječ na chleba zn.


Pomocí přísavek vespod můžete kráječ připevnit ke stolu či kuchyňské desce. Mechanický lúpač 3v1. KRÁJEČ CHLEBA A KNEDLÍKŮ MKP 21.


DOMO Kuchyňský kráječ potravin - elektrický DO521S Celokovový kuchyňský kráječ na chléb a jiné potraviny s nastavitelnou tloušťkou krájení. Elektrické kráječe Alza. Univerzální kráječ zeleniny a ovoce z reklamy pomocník v kuchyni.


Ruční kráječ na chléb. Grafická kontrola bezpečnosti. Potvrďte, že nejste robot a opište text, který vidíte na obrázku výše. Opište prosím text, který vidíte na obrázku. Nastavitelná tloušťka řezu 1-mm.


Broušený řezný kotouč z nerezové oceli. Silná přísavka pro upevnění k hladké . Poskytne vám profesionální nakrájený produkt, s přesností a. Robustní spolehlivý kráječ chleba a dalších potravin má nastavitelnou šířku krájení dle požadavků. Dostupnost: Není skladem. Informace o dopravě a . Hledala jsem na internetu a našla jsem kráječe na lanýže, zeleninu, cibuli, vejce,. Tradiční ruční kráječ na chleba od české firmy Lodos je zárukou dlouhé životnosti.


Mlýnek na mak

Kulaté bochníky lze . Nejlacinější modely jsou převážně z plastu. To vede obecně k horší přesnosti, . Hlasování: Hlasování: OK barca. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte.


Ale nic není ztraceno. Můžete mi tu nechat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě . Technická data: Napětí. Skúste si pozrieť aj ďalšie lacné produkty v kategórii Krájače VCAS. Jestli se dotknete přípojů vedoucí napětí a změní se elektrická a mechanická struktura, hrozí nebezpečí zasažení elektrickým proudem. Pre pohodlné krájanie chleba , salámy, syra a zeleniny Pevná kovová konštrukcia Bezpečnostný.


Vyberajte v českej verzii Heureka. Srovnání cen výrobků v eshopech, vyberte si nejlevnější produkty . Váhy kuchyňské digitální do kg. EVO E… Náhradní přísavka k mechanickému kráječi chleba Id.


Tenderizér ( naklepávač ) mechanický. Eshop Gastro potřeby Stroje pro zpracování . Automatický kráječ chleba a pečiva s vysokou produktivitou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky