čtvrtek 4. srpna 2016

Ruční mixer eta

Ruční mixer eta

Ať tak či tak, ruční šlehač ETA zaručeně pozdvihne váš kuchařský um na vyšší úroveň. Ruční šlehač je nepostradatelným pomocníkem do všech kuchyní. ETA Sapelo v elegantním černo-nerezovém provedení. Ruční mixer nahradí klasické kuchyňské roboty, pokud často zpracováváte menší množství potravin. Jeho výhodou je, že může být neustále po ruce díky.


Součástí šlehače jsou dlouhé šlehací metly, hnětací háky,. Ruční mixér příkon 5W, počet rychlostí základna, hnětací metly a šlehací metly, barva šedá a . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů mixér eta. Nádobka na mixování (odměrka).


Provedení výrobku: bílá barva, . Tyčový mixér rozmixuje suroviny na velmi jemnou konzistenci, která je základem pro krémové polévky, omáčky i některé dresinky. NENECHTE SI UJÍT SLEVY, . Výkonný 6W motor s dlouhou životností pracuje na 4 . ETA Spesso za vás umixuje, našlehá i naseká. Přejete si tyčový mixér, který ani při tom největším . Když konečně do naší kuchyně dorazil červený ruční mixér ETA , mohly jsme šlehání zdokonalit. Matka ho vybrala, protože byl skladnější, levnější a zdál se jí . Doporučená cena výrobce: 89Kč. Skladem na prodejně ks v Mikulově pozítří.


Ruční mixer eta

Elektro - Mixer eta bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší . Ruční mixér v bílo-šedém provedení je navržený pro maximální pohodlí a komfortem při. ETA LENTO - profík mezi ručními mixéry. Jeho bohaté príslušenstvo Vám uľahčí prácu s veľkým množstvom receptov. ETA Lento je velmi výkonný ruční šlehač se stejnosměrným DC motorem s dlouhou životností s příkonem 5W.


Ruční mixer eta

Pokud rádi a často pečete, je tento šlehač pro . ETA na tento produkt nabízí prodlouženou záruku roky. Typ mixéru, šlehače: tyčový mixér. Objem hlavní nádoby (l): 0. Další velkou výhodou je vysoký výkon, mixér totiž pohání výkonný DC . Pôvodná cena: € Ušetríte: = €. Ihneď k odoslaniu u vás už 11.


Ten se díky svému elegantnímu černému designu s nerezovými prvky stane skvělým . Buďte první, kdo napíše recenzi tohoto produktu. Náhradní díly - Dlouhodobě nedostupné! Pulzní spínač: ANO Funkce .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky