úterý 23. srpna 2016

Stroj na čokoládu

Profi stroje na čokoládu - na výrobu pralinek, krájených naplní, dražovných produktů nebo tabulek čokolád. Lze použít také na horké ovoce a další pokrmy. Ověření správného chodu všech jeho součástí a označení nefunkční součásti - zjednodušuje následnou údržbu a opravy stroje. Zařízení pracuje na principu vodní lázně, která zajišťuje stejnoměrný ohřev a rozpuštění čokolády.


Poté je čokoláda zchlazena kompresorem.

Jak temperovat čokoládu pomocí stroje. Potřebujete velké množství zpracovatelné čokolády ? Pak je optimální použít stroj pro temperování čokolády. Není vybavena chladícím kompresorem, chlazení probíhá vzduchovou ventilací nádoby. Objem vany je na 3-kg čokolády.


Náš ohřívač čokolády má vlastní manuální termostat, který udržuje čokoládu na nastavené teplotě. Jelikož různé čokolády mají různé teploty temperování .

Přístroj na rozpouštění čokolády a čokoládových polev. Dokonalé, když vyrábíte čokoládové dekorace, ganache, cake pops atd. Tavicí podstavec má základní . Součástí balení: tělo stroje, hliníková miska, poklička. Tento profesionální stroj je schopen udržet správnou krystalizaci i při značně nižších temperačních teplotách, než je . Temperovač čokolády SELMI FUTURA EX. Dá sa použiť taktiež na horúce ovocie a ďalšie . Máme v ponuke temperovacie stroje na čokoládu , temperovačky čokolády rôznych kapacít, stroje na temperovanie cokolady, temperovacie zariadenia.


A těmhle,“ pokračovala Helen a ukázala na velké stroje , „se říká konše. Alex oněměla, když se podívala na moderní vysoké stroje na hnětení čokolády , jejichž. Profesionálny temperovací stroj pre čokolády , polevy, omáčky. Chcete vyrábět výrobky z pravé čokolády ? Dodanie zdarma ▻ Veľký výber ▻ Jednoduchý a bezpečný nákupí.


STROJ PRACUJE BEZ VODNÍ LÁZNĚ! Velkou výhodou je temperování malého množství čokolády a možnost výměnné mísy, která umožnují rychlou výměnu různých druhů a barev čokolády. Nakupujte a prodávejte použité stroje na výrobu čokolády a využijte našich služeb, které Vám podstatně ulehčí celý obchodní proces.

Stolní temperovací stroj na čokoládu - inzerce, prodám. Prodám stolní temperovací stroj malých rozměrů. Ohřívač čokolády Royal Catering RCCM-250-2GN je zařízení určeno pro její rozpuštění. Momentálně nedostupné.


Komplexní výrobní systém čokolády přináší potřebu nejrůznějších strojních a. Jedná se o průtokový temperovací stroj na čokoládu v hodinové . Nemusíte ale zoufat, našli jsme pro vás další podobné kousky. Kapazita: cca kg čokolády. Conching neboli lasturování tak zlepšuje chuťové vlastnosti, kvalitu a jemnost čokolády.


Doplňky ke zmrzlině a zmrzlinovým strojům. Zmrzlinový stroj COMPACTA VariO. Převratná technologie, která se přizpůsobí - VariO ! Donese si čokoládu a má na ni velkou chuť. Dlouze na něj pohlédla a sváděla boj mezi být užitečná a trochou lenosti přístroj po akci vyčistit.


Nabídka strojů a technologií. Použitá máčecí linka na čokoládu vyrobená společností Nagema. PME temperovací stroj na čokoládu.


Stroj na konšování pak čokoládu hněte až tři dny při vysoké teplotě (až 75°C) a čokoláda konečně získává svojí jemnou konzistenci. Následuje zchlazení, aby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky