pondělí 8. srpna 2016

Teploměr na čaj

Proč tedy vlastně COpoužívat a dodávat do akvária ? Akvárium většiny z nás končí s objemem cca 3litrů v průměru, ale většina akvaristů. Tady si popíšeme výrobu COpomocí kvasnic a cukru. Pro větší akvárium (což vaše podle výšky je) je aplikace coz kvasnic. Z látok potrebných pre rastliny sa jedná o Meď , železa sa nebojte aj. Ešte stále to neznamená, že problém je vyriešený tým, že sa do akvária dodá chýbajúci prvok, . Přidávání CO, tedy oxidu uhličitého, do akvária není vždy nutností, pro běžné akvárium s. Včera večer jsem založil novou várku kvasnic do pětilitrového kanystru.


Teploměr na čaj

Krásné je vidět, jak po míchání z testovacím roztokem pH stoupá díky uvolňování CO2. Kráťo, kvásek původně není z kvasnic , ale z obilí (ale kvasnice kvasí taky, to jo). Takže COse do akvária přidává pro lepší růst a zdraví kytiček. COz toho bublifuku na demižonu, dal bych tam hadičku a šup do akvárka . V poslední době se velmi rozmohlo přidávání COdo akvárii z důvodů. Kvasnice jsou taková malá zvířátka, co žerou cukr, prdí COa kadí alkohol.


Přitom jak se mají dobře, tak se stále množí. No a jak se množí, tak při tom vzniká i . S jeho pomocí můžete vyrobit a následně dávkovat Codo akvária. Jeden chytrý akvarista vymyslel, jak dávkování z kvasinkovače co nejlépe a . Zakládáte-li nové akvárium je dobré přidat do nádrže spolu s první vodou i baktérie,. Rychlospojka T byla implementována přímo do víčka láhve a difuzor je nově.


Teploměr na čaj

Návod - COsystém z kvasnic. Do PET láhve o obsahu 2l (doporučujeme láhev od piva) si připravíme směs v tomto složení: litru vlažné vody,. Hadičku z víčkem láhve raději zvedneme a umístíme nad hladinu akvária.


Existují dvě varianty jak dodat codo akvária. První variantou je dodání copomoci kvasnic z plastové láhve. Druho variantou je dodání coz tlakové láhve. Vznikající COje hadičkou vedeno do akvária.


Podívejte se na další nápady na téma Akvária , Akvárium a Aquascaping. Pridávanie COdo akvária vašim rastlinám a boj proti riase. Do fľaše dáme trochu kvasníc , cukru a vody a proces kvasenia nám bude vytvárať CO2.


Keby sme nechali z hadice len unikať bublinky, žiadny plyn by sa . Naštěstí jsem to jistil ze zálohy a nic se do akvária nedostalo, jen se mi ucpal vzduchovací kámen. Při nákupu je třeba si dávat pozor na rostliny nevhodné do akvária. Do nově založeného akvária dáme více.


Teploměr na čaj

Z toho důvodu je potřebné rostlinkám přes den do vody CO2. COz kvasnic je ten nejjednodušší způsob jak dávkovat COdo akvaria. COvyhodil ryby z akvária.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky