úterý 23. srpna 2016

Nuova simonelli musica

Bavlněné látky na vánoční ubrusy nakoupíte v našem e-shopu. Mnoho barevných kombinací. Americké látky, vánoční kolekce, metráž od návrhářky Tuly Pink. Přidat do oblíbených.


Nuova simonelli musica

Sublimační tisk na metráž ve zvířátkovém . Plátno bavlna, metráž , 1 bavlna, textil, galanterie, plátno, patchwork. V naší nabídce naleznete mnoho barevných kombinací. Materiál 1Bavlna, šíře 150cm.


Vzorky zašleme zákazníkům . Vločky tmavší červená - bílá . Tkaná látka s příměsí bavlny potištěná vánočním motivem. Příjemný materiál se . Máme pro Vás velký výběr metráže s vánočními motivy, látky jsou určené na dekorační ubrusy, závěsy, na vánoční polštářky, prostírání. Myslíme také na děti.


Nuova simonelli musica

Metráž pevná ale jemná na dotek. Vhodná pro výrobu bytových textilií . Cena je uvedena za 1m. Hodnocení produktu:.


Vánoční metráž Akce ! Srážlivost 3- Údržba a. Dekorační látka je prodávána na metráž. Prodám - LÁTKA LÁTKY metráž vánoční kostka š. Nabízíme záclony kusové a metráž pro zimní období. Povrchová úprava: strukturovaná. Látka vánoční ze 1 bavlna š. Srdečně Vás zveme ve čtvrtek 19. Rády Vás osobně dílnou provedeme a představíme Vám, na čem . Goldea bavlněná látka simona - vánoční vzor x-stromečky na červeném - metráž š. Bytový textil, záclony metráž , vánoční záclony, žakárové záclony, klasické záclony, bílé záclony, malov.


Nuova simonelli musica

Dnes je skladem kusů . DÉLKU VOLTE JAKO NÁSOBKY 10CM. Položky až z celkem 302. Ideální pro dekorování interiérů , ale je i vhodná jako materiál provánoční ubrusy, vánoční plédy a deky, . Parametry produktu Ubrus metráž vánoční motiv červený. Na smetanovém podkladu (není čistě bílý) jsou. Na první pohled působí balněným dojmemLehce je ošetřující.


Potisk se působivě třpytí a leskne, je jednostranný. Napište první recenzi tohoto produktu. Směsová látka ( tkanina) červené vánoční baňky a jmelí na režném podkladu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky