čtvrtek 11. srpna 2016

Barmanské zástěry

Při výběru pánských a dámských barmanských nebo číšnických zástěr se vyřádíte. Ať už jste si přišli vybrat zástěry s kapsou, bez kapsy nebo dlouhé náprsenkové . Pracovní zástěry pro kuchaře, číšníky, servírky a barmany. Kvalitní české oděvy pro gastronomii. Zakázková výroba zástěr včetně možnosti firemní výšivky. Zobrazených 1-z celkově záznamů.


Perfektní do bistra, kavárny, baru, restaurace apod. Upozornění: Nařízení vlády ze dne 14. CZ – velmi široký výběr zástěr pro profesionální gastronomii. Vybavujeme a dodáváme do . Ponúkame čašnícke a barmanské zástery najrôznejšej dĺžky či farby.


Môžete sa spoľahnúť na zaručenú slovenskú, či zahraničnú kvalitu. Může si barman vybrat zástěru z nějaké vaší nabídky? Je možné ušít zástěru dle představ (z fotografie) barmana , například design, kapsy, . Bistro Long, do kterých snadno vklouznete, kolem pasu vás jemně obejme pevný pásek, tak můžete skotačit, jak jen chcete.


Nabízíme zástěry pro muže i ženy na vaření a práci. Nezáleží na tom, jestli jste barista, barman , pekař, květinář, kadeřník či . Začala šít nepřehlédnutelné, ale zároveň praktické zástěry na baristické, barmanské a kuchařské soutěže. Během let z přivýdělku na . Zástery na mieru pre baristov, barmanov, holičov a všetkých profesionálov. Označ zástery a detaily , ktoré sa ti páčia. Barmanské zástěry a kapsy za skvelé ceny.


BARMANSKÁ ZÁSTĚRA ,1 PES Profesionální zástěry pro barmany a číšníky. Složení: bavlna, polyester . Můžete si vybrat nejen klasické laclové zástěry nebo barmanské zástěry do pasu, ale i zástěry odolné vodě nebo chemikáliím pro různé profese. Design látek a výroba by annanemone. Zástěra barmanská dlouhá množství.


Hodnocení produktu:. Slevy až ⚡ Tradiční prodejce s rychlým dodáním. Technologie potisku ‎: ‎sítotisk, výšivka, ‎ flock ‎, ‎ tra.


Reklamní předměty s výběrem propagačního potisku. Místo prodeje: Praha 8Změněno: před týdnem. Expedice 2-dny, s potiskem od 6-dní. Kč, zástěra pasová dlouhá č. Materiál: 1 Bavlna;2g. Doporučená technologie potisku: sítotisk S3.


Zpět na:Všechny kategorie. Aktuální stavy skladu:. Jednorázová PE zástěra LAURA bílá, 1ks.


Denim zástěra s laclem a kapsami a nastavitelnou vázačkou z pravé kůže kolem krku a kolem pasu. Vázačky jsou odepínatelné, takže Vaši zástěru. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.


Nevyplňujte toto pole:. Možnost našití kapsy. Velký výběr kuchyňských, číšnických a barmanských zástěr. Nahoru Nejsou žádné další produkty.


TEXTIL - TRIČKA - VESTY - MIKINY. Pro ty co chtějí profesionální zástěru v riflovině. Jednoduše odepněte popruh okolo krku a zástěru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky