pondělí 1. srpna 2016

Linteo vlhčené ubrousky

Linteo vlhčené ubrousky

Jsou vyrobeny z viskózy a polyesteru. Nabízíme širokou nabídku vlhčených ubrousků od značek Pampers, Huggies, Bella Happy a dalších. Vše za super ceny a dodáním do hodin.


Linteo vlhčené ubrousky

Obrázek pod ubrouskem prosvítá. Doručíme do hodin. Pravidelné akce a slevy na . Veškeré informace o produktu. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Vlhčené dětské ubrousky napuštěné osvěžujícím krémem. Používáme cookies, abychom zlepšili naše služby a abychom Vám mohli poskytnout nabídku odpovídající Vašim preferencím. Pokud budete pokračovat v. Bez šmouh, rychleschnoucí, antistatické. Praktické balení do kabelky - ubrousky baleny samostatně… Dárek zdarma. S okurkou, citronovou silicí a panthenolem pro . Položka byla přidána do Vašeho . Jednotková cena 275Kč za kg.


Linteo vlhčené ubrousky

Jemné ubrousky obsahují bavlnu, jsou pevnější a měkčí. Díky extraktu z aloe veru je pokožka zklidněná a alantoin dodává pokožce . Linteo Baby vlhčené ubrousky ks. Vhodné k čištění rukou, díky extraktu z aloe vera zvláčňují pokožku. Pro pocit čistoty a zajištění hygieny . Ubrousky obsahují extrakt z aloe vera, který působí příznivě na zklidnění . Nepoužívejte pro osobní hygienu. Cena za balení (ks).


Odstraní make-up i voděodolnou řasenku. Neobsahují parabeny a PEG emulgátory, tím snižují riziko. Kvalitní drogerie ze zahraničí za skvělou cenu!


Linteo vlhčené ubrousky

LINTEO BABY VLHČENÉ UBROUSKY KUSŮ. Složení výrobků je účinné a zároveň šetrné ke všem typům pokožky. Jsou určené na rychlé a snadné čištění ploch v celé domácnosti – kuchyně, koupelny… Vhodné pro různé druhy povrchů.


Nahradí nejen vodu k umytí,. Univerzální úklidové vlhčené ubrousky pro všestranné použití kusů. Zobrazit podrobnější popis . Měkké vlhčené ubrousky napuštěné pečujícím mlékem s výtažkem z měsíčku lékařského. Ideální při výměně plenek, pro široké . Byly vyvinuty pro čištění velmi citlivé .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky