pátek 8. dubna 2016

Tescoma zapékací misky

Tescoma zapékací misky

V košíku nejsou žádné položky. Pro dopravu ZDARMA nakupte ještě za 1 . Porcelánové zapékací misky vynikající pro přípravu pokrmů v pečicí troubě. V nabídce kulaté i podélné porcelánové zapékací misky různých velikostí včetně . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Jsou odolné vůči teplotám od mínus . Ideální k pečení, zapékání, servírování a skladování pokrmů. Tescoma miska na creme brulée GUSTO ø cm.


Tescoma zapékací misky

Vyrobeno z prvotřídní keramiky, odolné . Vynikající pro pečení, zapékání , servírování a skladování pokrmů. BergHOFF Skleněná zapékací mísa l Moon. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Starožitný porcelán, keramika a sklo: zapékací misky. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle . Zapékací misky TESCOMA.


Chcete doplnit naši databázi návodů značky TESCOMA ? Sada GUSTO – nabízí porcelánové zapékací misky vhodné i pro servírování a . Zde naleznete velký výběr . Klikněte na Sledovat a my vás upozorníme, až bude produkt znovu ke koupi. Nakoupíte, vyzkoušíte a zaplatíte do dní. Nově můžete platit Twistem. Zpět na:Všechny kategorie. EH Excellent Houseware Keramické misky, multifunkční zapékací misky 260ml – kusy.


Pro přehlednost vám sortiment pekáčů a misek. Ideální pro menší porce zapékané jarní zeleninky, těstovin, brambor či sýrových dobrot. Vnější povrch: keramika. Vnitřní úprava: keramika. Skvěle tak s nimi vymažete pekáče , zapékací misky nebo formy.


ZAPEKACÍ MÍSY PORCELÁNOVÉ, PORCELÁN, Miska s víč. FORMY NA PEČENÍ S ANTIADHEZNÍM POVLAKEM, Miska s víč. Kupte libovolné paštiky Veselá Pastýřka v misce 1g nebo g . Náš recept je extra jednoduchý a rychlý, protože suroviny nemusíte zapékat.


Tescoma zapékací misky

Hmotu můžete rukou namačkat do menší misky nebo pekáčku vyloženého folii a nakrájet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky