pátek 29. dubna 2016

Plastový kanystr 25l

Plastový kanystr (bandaska) na pitnou vodu. Nebo zadejte inzerát zdarma a. Kanystry plastové 2 2 l. Inzerát byl odebran z oblíbených. Jejich výhodou je snadná manipulace a stohovatelnost.


Vhodné pro přepravu a skladování tekutin. Obrovský výběr kanystrů 5l, 10l, 20l, 25l , 30l na libovolné použití - stačí si jen . Snadná manipulace a jednoduché plnění díky inovativními provedení . Vyrobený z nebarveného polyethylenu HDPE, vhodný na potraviny. Víčko obsahuje těsnění.


Cena je včetně víčka. Motoristé jistě ocení černý plastový kanystr vhodný pro benzín a naftu. Díky plnícímu systému pro bezpečné tankování nedochází k přeplnění nádrže, rozlití paliva. Univerzální plastový kanystr , l. Skladem – můžete mít 23. Charakteristika: kanystr plastový s uchy Vlastnosti:objel.


Velký plastový kanystr pro různé použití. Součástí dodávky je také plastový uzávěr s. I, kanystr 10l, kanystr 20l a kanystr 25l. Bílý plastový kanystr 25l. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a . Die liebsten Fashion-Marken kaufen.


Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Jeho výhodou je snadná manipulace a stohovatelnost. Vhodný pro přepravu a skladování tekutin.


Pokud máte zájem nabízet ve vaší prodejně naši stáčenou ekologickou drogerii . OKS 387- 25L : OKS - jiné oleje - Objednejte do 21:0 zaslání téhož dne. OKS 38 vysokoteplotní mazivo na retezy - l kanystr (DIN 61). Obrázky mají pouze informativní charakter. Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Běžná cena znamená doporučená prodejní . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Stohovatelný plastový kanystr o objemu 25l s vnitřním průměrem hrdla cm. Velký kanystr 25L UN certifikací s uzávěrem 25L kanystr. Sheron plastový kanystr na PHM l černý.


Otvor je v rozměru mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky