úterý 19. dubna 2016

Gastro trouba

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů gastro trouba. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém .

Bartscher horkovdušná trouba AT1- 0° až 3°. Sporák elektrický, plotýnek kulatých a el. Horkovzdušná trouba je určená k . To je důležité k udržení stálých . Trouba gastro v dobrém stavu.


Určitě ještě poslouží. Po domluvě přivezeme i vyneseme. Velký vnitřní rozměr komory. Pece UNOX určené pro cukrárny, pekárny a ostatní gastro provozy.

Masážní strojek Beurer - nové. Gastro trouba Amana RFS58MP. Ovládací panely umožňují . Elektrická gastro trouba Jemi HE. HLAVNÍ INGREDIENCE ÚSPĚCHU. Dokonalost je nastolena.


Pekařský a cukrářský průmysl chyby nepřipouští. Unox to ví, a navrhuje své profesionální. Mikrovlnná trouba s funkcí grilu s objemem litrů. Přední panel z nerezové oceli , dvířka s průhledným sklem.


Tento produkt se již neprodává! Profesionální pečení horkovzduchem nabízí zajímavé funkce, které vám ušetří . Celonerezové provedení, průměr otočného talíře 2mm, úrovní ohřevu, hmotnost kg, časovač na max. Vhodné jako doplňující zařízení pro menší . Má dvířka s dvojitým sklem, dva automatické reverzní větráky a elektronický ovládací panel.


Odeslat dotaz prodavači . Tato kombinace je připravena k použití ve sprá. Minimální množství nákupní objednávky pro produkt je 1 . Uděláme cenu přímo pro vás.

Konvekce a zvlhčování. PEKAŘSKÁ PEC FC 3TQ KONVEKČNÍ TROUBA. Projděte si inzeráty horkovzdusna gastro trouba na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma.


Sous-vide trouba z ušlechtilé oceli s integrovaným LED displejem, ideální pro přípravu vakuovaných potravin v hotelnictví, cateringu i při vaření doma. MAXIMA Profi mikrovlnná trouba litrová. Levná, ale vysoce kvalitní multifunkční mikrovlnná trouba , která se dá použít na všechny přípravné a varné operace v . Manuální časové (- 1min) a teplotní ( do 250°C) nastavení.


Podle ceny: od nejnižší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky