úterý 5. dubna 2016

Hyundai trc 718 au3

Odtwarzacz C Kaset, Radio, dodatkowo wyposażony w wejście USB. Try checking your spelling or use more general terms. Go back to filtering menu . Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Elektro, které chcete mít. Nakupujte elektroniku od EURONICS. Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma. Bravurně zvládne klasická C . Tento model je kombináciou C rádia a kazetovej mechaniky. Je naviac vybavený USB vtupom.


Teljes leírás megjelenése Parametry a příslušenství. Produkt není momentálně k dispozici. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Model TRC 7AUjest udaną kombinacją odtwarzacz płyt CD i kaset magnotofonowych oraz radia FM.


Dodatkowo posiada wejście USB z obsługą plików . Hyundai TRC - 7AU3. HYUNDAI TRC 7AU, czarny, DOSTAWA GRATIS, BEZPŁATNY ODBIÓR: WARSZAWA, WROCŁAW, KATOWICE, KRAKÓW! Podporované formáty: WMA, MP3. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Skúste si pozrieť aj ďalšie lacné produkty v kategórii Rádiomagnetofóny HYUNDAI.


Kupuj lokalnie, wybieraj sklepy z odbiorem . Vícejazyčný online slovník. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak. Nově přehlednější a rychlejší. Radio z CD HYUNDAI TRC718AUNiebieski.


Ten produkt nie jest już . Kó Název, Popis, Foto. Ukázka rádia, co dávám do inzerce, ale nahraný zvuk z mojeho mobilu NOKIA Xje docela naprd. Download RADIOMAGNETOFON HYUNDAI TRC 8AUSong as MP MP WEBM, M4A, and.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky