čtvrtek 14. dubna 2016

Dětská varná konvice

Dětská varná konvice

Set dětských spotřebičů, které doopravdy fungují! V sadě najdete varnou konvici , kávovar a zásobník na vodu. Všechny spotřebiče jsou se světelnými a zvukovými. Plastová rychlovarná konvice na baterie v . Po stisknutí tlačítka na rukojeti konvice , se rozsvítí světlo a je slyšet zvuky vroucí vody doprovázené pískáním typickým pro čajovou konvici.


Přechylením konvice. Víčko lze odklopit stisknutím tlačítka. Možnost naplnit konvici . Rychlovarná konvice Tefal v moderním tvaru s odklápěcím víkem.


Nalij do konvice vodu, aktivuj tlačítko a počkej, dokud se voda neuvaří. Dětská varná konvice Bosch Krásná červená rychlovarná konvice je hračka podobná skutečnému předmětu s funkcemi určenými pro děti. Bosch varná konvice je věrná kopie originálu s realistickými funkcemi. Varná konvice značky Bosch.


Do konvice lze dát vodu. Vhodné pro děti od let. Po stiknutí tlačítka na konvici se odklopí víko, jako u skutečné konvice.


Vlastnosti: - otevíratelný kryt konvice - průhledná odměrka jako v opravdové konvici - po stisknutí tlačítka se rozsvítí světýlko a je slyšet zvuk vařící se vody, až se . Baterie: x AA baterie, nejsou součástí . Dětská rychlovarná konvice - skvělý pomocník pro malé hospodyňky s realistickými funkcemi. Pokud konvici nakloníte nad šálek, uslyšíte realistický zvuk vařící se vody. Kromě toho, že si svůj ranní čaj připravíte během chvilky, urychlíte si s ní také vaření vody na těstoviny a řadu dalších pokrmů. Jakmile se konvice zvedne a začne se vylévat voda, ozve se zvuk vody a konvice zabliká. Ahoj, chci se zeptat, jestli máte doma někdo tuhle dětskou konvici a zda vydává nějaké zvuky a svítí.


Dětská varná konvice

Našla jsem na netu set, ale konvici jsem nenašla . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Děti milují pozorovat dospělé a napodobovat je. Poslouží také ke sterilizaci, napařování a udržování zvolené . Pomáhají vám děti rády v domácnosti? Je provedena v kombinaci bílé a žluté barvy.


Už se těšíte na tu lahodnou kávu nebo čaj, kterou . Stačí si jen vybrat jestli . MIKI FUN - Dům hraček. Konvička je zdobená bílými a modrými detaily. Její design připomíná.


Dětská varná konvice

Nyní bude moci své kamarádky poznat na čaj o páté. Napájení na 3x AA baterie (nejsou součástí). Konvice na baterie svítí a vydává zvuky.


Určitě oceníte jedinečnou technologii na trhu slide . Ohřívač lahví a dětské stravy, parní sterilizátor, multifunkční hrnec pro přípravu dětské stravy, ultrazvukový zvlhčovač vzduchu, varná konvice s . Slovenská, Ruská, Anglická, Francouzská, Španělská, Německá, Italská, Ruská fonetická.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky