pátek 29. dubna 2016

Smažící pánev

Smažicí pánev sklopná REDFOX. Elektrická smažící pánev RM. Skládají se z horní části a podstavce.


Horní část tvoří sklopná nádoba s celoplošně vyhřívaným dnem o . Plynová smažící pánev.

Kód: 1Prodám použitou masivní plynovou (zemní plyn) smažící p. Smažící pánev plynová 120l. U dodavatele : 3-dnů. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů smažící pánev. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . INOX elektrická smažící pánev sklopná.


Napouštěcí ramínko, manuální vyklápění vany s bezpečnostním mikrospínačem pro zastavení chodu při změně polohy vany.

Záruční a pozáruční servis. Objednejte si elektrická smažící pánev a budete se rádi vracet. Skvělé elektrická smažící pánev nabízíme za jedinečné ceny. Pro ty z vás, kteří milují styl, máme . Nová vysoce kvalitní pánev pro vaši kuchyň. Elegantní design se vyznačuje harmonií materiálů z vysoce kvalitního litého hliníku a nerezové oceli.


Náhradní díly na smažící pánev. Originální elektrická smažící pánev jsou ideální doplněk pro každého. Nabízíme topná tělesa na. Když si projdete naší nabídku elektrická smažící pánev , poznáte současné trendy.


ELEKTRICKÁ SMAŽÍCÍ SKLOPNÁ PÁNEV s vanou litrů a ručním vyklápění vany (otáčením kolečka) - značka Fagor SBE 9-10. Pánev Paella Titus se skleněným víkem je hliníková litá pánev s nepřilnavým krémovým povrchem. Je vhodná pro přípravu různých druhů pokrmů. Pánev z řady Rock je jeden ze základních druhů nádobí, po kterém byste měli sáhnout.


Je vyrobena z vysoce odolného hliníku s vnitřním marble . Právě tyto smažící pánev jsou velmi oblíbené mezi zákazníky.

Letošní smažící pánev máme v mnoha variantách. Omrkněte nové trendy smažící pánev pro příští. Jsou multifunkční, mohou tedy nahradit celou řadu varných zařízení ( smažicí pánev , varný kotel, konvektomat, tlakový kotel). Některé tlakové pánve dokážou. Rozsah zakázky je specifikován v Zadávací dokumentaci.


Pořiďte si už teď stylové smažící pánev na příští sezónu. Všichni okolo vás, vám takové smažící pánev budou. Prodám plynovou profi pánev se třemi hořáky a piezo zapalováním.


Celonerezové provedení, provedení dna z teplovodní slitiny, automatické sklápění, napouštění vody do vany, . Pracovní plocha m2. Vyklápení automatické .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky