úterý 26. dubna 2016

Hrábě fiskars

Nejprodávanější produkty . Výhodné ceny a dodání do druhého dne z pohodlí vašeho . Fiskars , Fieldmann a dalších. Hrábě na listí a trávu FISKARS Solid mají působivě lehký design, který udělá z hrabání listí a trávy zábavu. Odolné plastové prsty hrábí . Doručíme do hodin. Snadno se skladují a jejich dlouhá životnost vás příjemně překvapí. Pracovní část (prstů) je vyrobena z nerez oceli, násada . Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Hrábě fiskars

Set je složen ze tří kusů nářadí. Nářadí je velmi lehké a práce s nimi je velice pohodlná. Provedení výrobku: černá barva.


Jediná násada a velký výběr pracovních nástavců pro mnoho úkolů na . Jejich výrobky se pyšní kvalitním zpracováním a snadnou manipulaci. Zahradní hrábě lze využít na všechny druhy zahradního odpadu, které Vás napadnou. Tyto hrábě lze použít i pro přípravu záhonů na sázení. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Středně velké plastové hrábě FISKARS pro práci na menších plochách a kolem stromů.


Hrábě fiskars

Vyrobené z velmi odolného a pružného PBT materiálu s dlouhými . Vám nabízí výběr lehkých nástrojů pro pěstování, kultivování, hrabání a další úkoly na zahradě. Vlastnosti: Široký, lehký a . Naleznete zde mnoho druhů i tvarů. Tato značka se vyznačuje svou kvalitou, jedinečným designem, praktičností . Extra široké hrábě na listí slouží k hrabání větších ploch. Dostupnost: zboží je dostupné.


Realizační doba: cca pracovních dnů. Počet kusů v balení: 1. Druh sortimentu: Hrábě. Pro hrabání dlouhé, posekané trávy nebo větviček a také pro přípravu záhonů před osázením Speciálně navržená rovná část čepele pro urovnání povrchu. Vhodné jak na běžné hrabání tak na úpravu záhonů. Násada je vyrobena z tvrzeného hliníku.


Univerzální hrábě jsou vhodné k přípravě půdy před setbou, k urovnávání záhonů a dalším pracem na zahradě jako je shrabávání větví nebo mulčování. Ze stabilního, odolného plastu, násada z hliníku. Skvělé pro zapojení dětí do práce na zahradě. Rozvíjí kreativitu dětí.


Zhotovené z odolného plastu. Popis: Hrábě FISKARS Soli univerzální. Rozměry: 165× 42×5cm. Všeobecné vlastnosti.


Kvalitní lehké hrábě značky FISKARS pro domácí i profesionální použití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky