úterý 19. dubna 2016

Mechanický šlehač

Metličky se točí mechanicky stlačením tlačítka. Hledáte mechanický šlehač ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Mechanický šlehač s pístem. Rychlošlehač s pístem pro přípravu šlehačky, vaječného sněhu, majonézy, vaječného krému, vaječných nápojů, smetany i másla.


Rychlošlehač na mléčnou pěnu se sítkem pro přípravu pěny do kávy typu latté, cappuccino nebo macchiatto a jiné.

Rozměry: objem 6ml, pr. Pokud si potrpíte na klasickou přípravu šlehačky a nechce se vám kvůli tomu vytahovat těžký mixér, je tento mechanický šlehač přímo pro vás. Nabízíme pestrou paletu ručních šlehačů.


Garance rychlého doručení. Parametry a popis produktu. Toro Šlehač ruční mechanický je vyroben z materiálů vhodných pro styk s potravinami.


Metličku roztočíte jednoduchým pohybem rukojeti nahoru a dolů. Je ideální pro šlehání bílků, vajec, šlehačky, krémů, dresinků, koktejlů, jíšky. Kategorie: Kuchařky a nápoje .

Upozornění: poslední kus . Výrobek nevyžaduje baterie. Plastový mechanický šlehač s pístem. Ideální do každé kuchyně. Díky jednoduché stavbě šlehače je mytí . Třesení namísto míchání: s tímto šlehačem na smetanu vyrobíte pevnou šlehačku obratem ruky. Stačí smetanu v zavřeném . Je vyroben ze skla a nerezové oceli, součástí je také silikonová podložka.


Retro ruční šlehač chybí metla dá se nahradit. Prodám ruční šlehač, kráječ, sekáček,mixer od f. Po - Pá: 7:- 20:00) Napište nám! UH mechanický s pístem.


Některé sloužily pouze ke . Dětský mechanický šlehač Tefal. Detailní popis produktu. Praktický pomocník pro rychlou přípravu domácí šlehačky. Mixéry a šlehače ruční ponorné Všechny modely jsou konstruovány tak, aby splňovaly vysoké požadavky na kvalitu zpracování, bezpečnost a hygienu.


Popis produktu Smoby Šlehač dětský mechanický mini Tefal plastový.

Omlouváme se, ale tento produkt není v . Související produkty. Japonská bambusová metlička Obr. Počátky prvních elektrických šlehačů, začaly s . Vhodný pro restaurace, jesle, školky, lahůdkářství a . Dražší řešení mají tuto funkci integrovánu, u mechanických a levnějších elektrických využijeme mikrovlnku nebo sporák.


Cena s DPH: 10- Kč. Ruční Šlehač a Pěnič Mléka (ke kávě) - .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky