čtvrtek 21. dubna 2016

Absorpční lednička

Dnes se cyklus parní absorpce používá jen tam, kde je dostupné odpadní teplo nebo kde je teplo ze solárních kolektorů. Absorpční lednice jsou populární . Cestovní chladnička pro všechny outdoorové nadšence. Určená je pro udržování potravin v chladném stavu při delším pobytu mimo domov.


Provoz absorpčních ledniček je možný i na plyn (propan-butan, propan). V naší nabídce najdete rovněž lednice s napájecím napětím 24V DC (pro kamiony), a dle našich zkušeností se jedná o nejméně vhodné řešení . Dostupnost: SKLADEM - ihned k odeslání (z našich skladů). Moderní absorpční technologie chladí tiše a. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Hodnocení a recenze MEVA . Prodám absorpční lednici 12V - 220V - plyn, značka SIBIR, funkční, cca l . Při současné oblíbenosti cestování nadivoko je absorpční lednice , která běží na všechny tři druhy zdrojů, nejlepším řešením pro jakýkoliv karavan . V, baterii V nebo LPG láhvi plněné propanem, butanem nebo jejich směsí.


Maximální komfort pro chaty, stany a zahradní domky. Před použitím spotřebiče si přečtěte návod výrobce – tento spotřebič se musí instalovat v souladu. Plynné nebo kapalné chladicí médium (např. čpavek) z chladicího okruhu se v absorbéru rozpouští v chladné vodě a tím odnímá okolí teplo. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Campingová absorpční lednice MEVA 62l je možné připojit k elektrické síti pokud je k dispozici, nebo k autobaterii na 12V nebo LPG láhvi plněné propanem, . S absorpčním chlazením se v současnosti setkáte spíše u malých vinoték nebo autochladniček. Jak funguje kompresorová chladnička?


Většina chladících zařízení . Dotaz: Princip kompresorové ledničky je zřejmý. Jak ale funguje absorbční chladnička? Na jaké teploty lze běžně chladit . LPG lahvi plněné propanem, butanem nebo jejich směsí. Určená pro udržování potravin v chladném stavu při delším pobytu mimo domov. Ledničku lze připojit k. Chladničku je možné připojit k el.


Trojkombinační lednice , kterou je možné provozovat na plyn, 12V i 230V. Dvě varianty, a mbar. Malá absorpční lednička. Použité malé chladničky - bílé ISM - model SM ECO, obj. Spolehlivé chlazení i při vysokých venkovních teplotách.


Chladící zařízení na bázi Peltierova článku. Princip adsorpční ledničky je podobný jako u absorpční. Einstein-Szilard nebo Einstein chladnička je absorpční lednice , který nemá žádné pohyblivé části , pracuje při konstantním tlaku, a vyžaduje pouze zdroj tepla k . Kvalitní, všestranná absorpční lednička vhodná pro každodenní použití profesionáli, ale i pro domácí použití. Lze ji vzít kamkoli, protože je možné ji provozovat . Kategorie: ABSORPČNÍ LEDNICE.


Velká lednice s objemem 62l je perfektním řešením pro kempink,yachting,chaty a rybolov. V absorpční chladicí jednotce se využívá plynného chladiva s nízkým bodem varu, jako je např. Vnitřek této absorpční lednice je vybaven .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky