středa 4. prosince 2019

Regálové profily

Velkosériová kovovýroba na zakázku vč. Zpracování plechů, trubek a profilů na CNC strojích, laserové řezání trubek a plechů, . Hledáte regálové profily ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Regál obsahuje L- profily , polic a montážní příslušenství. Rastr pro montování polic je mm.

Slouží jako stojina pro regál , mohou být využity pro konstrukci stolů, lavic, . Navíc regály a regálové systémy za trvale nejnižší . V nabídce máme děrované profily s oválnými dírami o různých délkách a . Lakované, barva bílá nebo červená. Kovové bezšroubové regály L profil mají vysokou nosnost, silnou a tuhou stavbu. Profil 1× × cm.


Zatížení na jednu úroveň je 2kg. Kovový regálový systém je vhodné využít .

Konzolové regály OHRA se od standardu odlišují použitím plnostěnných ocelových profilů pro všechny nosné prvky. Díky této štíhlé konstrukci našich regálů je . Servis pro zákazníky. E-shopu je možný pouze pro podnikatele a právnické osoby. Pro nestohovatelné palety s nízkou obrátkovostí jsou vjezdové regály z hlediska. Oceľový uholníkový profil pre modulový systém.


Zajdeš do Ferony a koupiš L profily na míru, pár šroubů a doma to. REGÁLOVÝ SYSTÉM Regálové stojiny a příslušenství. Nabízíme univerzální . Nerezové regálové systémy dodává a montuje specialista na regály Beg. Regály a regálové profily - inzerce, prodám.


Nákup regálov a regálových systémov u nás bez rizika - dní na vrátenie. Od počátku se specializujeme na výrobu a prodej kovových policových regálů. Hliníkové konstrukční profily KANYA. Kvalitní hliníkové profily , koncovky i úchyty.


Vestavné, rohové, závěsné a další profily online! Kovové bezskrutkové regály L profil majú vysokú nosnosť, silnú a tuhú stavbu.

Zaťaženie na jednu úroveň je 2kg. Teprve až Raďa mě přivedl na myšlenku vytvořit si takový regál sám. Umožňují štíhlý design s nízkou . Pro vrchní spojení T profilů u dvojitých regálů. Označení: Spony pro dvojité regály. Vaše přímé spojení s námi: Jsme Vám vždy k . A, se sklonem 6°, který udrží zatížení boční . Magnetický C- profil umožňuje velmi rychlé a snadné označování skladů, regálů atp.


Magnetický c- profil kromě samotného c- profilu obsahuje papírový štítek a . Jejich využití je při výrobě v zámečnictví a stavebnictví, na výrobu poklopů, regálů apod. V nabídce jsou děrované profily s oválnými dírami o různých délkách a . ALFER regálové -závěsné profily. Navigace pro příspěvek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky