pátek 6. prosince 2019

Nabíječka sencor element

Vybírejte to nejlepší ze sekce Kuchyně a . Příkladem je stylové prkénko italské značky Bisetti, které je navíc vyrobeno z olivového dřeva , jež je proslulé svou tvrdostí a odolností proti oděru. Dekorativní a užitkové prkénko z olivového dřeva. Tato skvělá prkénka na servírování sýrů se vyrábějí ručně z olivového dřeva, a jsou tedy jedinečná. Foto pouze ilustrační. Každý kus je originál, můžou se lišit.


Tato deska má optimální tvrdost a odolnost . Krájecí deska z olivového dřeva. Extrémně tvrdé dřevo olivovníku je jedním z nejexkluzivnějších na světě. Krásná struktura, individuální tvar - každý kus je . Pro udržování správného ostří nože je důležité používat i kvalitní a vhodné prkénko na krájení. Tím nejvhodnějším je vždy prkno dřevěné. Přírodní prkénko z olivového dřeva nepravidelného tvaru.


VÝROBKY Z OLIVOVÉHO DŘEVA , Grecia. Detailní popis produktu. Nepravidelné prkénko z olivového dřeva. Prkénko z olivového dřeva 15xcm.


Krátké prkénko na krájení z masivního olivového dřeva. Olivové dřevo je velmi tvrdé, výborně . Tohle prkénko nemusíte schovávat v zásuvce jako všechna ta předešlá! Dřevo má samočistící schopnost. Po použítí omyjte teplou vodou, případně použijte houbičku, nikoliv drátěnku, aby jste nenarušili povrch dřeva.


Zobrazit ceny včetně daně . Bez chemických úprav. Po použití pouze umýt teplou vodou s houbičkou. Klikněte na Sledovat a my vás upozorníme, až bude produkt znovu . Nabízíme špičkovou gastronomii. Extrémně robustní, ručně vyrobená prkénka s ochranným povrchem, který lze snadno uchovat občasným nanesením olivového oleje.


Nabíječka sencor element

Překrásné masivní prkénko s přírodním vzorem olivového dřeva. Produkt z prvotřídního olivového dřeva z Kréty. Velké prkénko z olivového dřeva vhodné jak pro krájení tak i pro servírování pokrmů.


Poslední kus na skladě! Datum dostupnosti: 9Kč s daní. Je také odolné vůči . Dřevěné prkénko má nejspíš v kuchyni každý. Nicméně vždy musíte vzít na vědomí specifika materiálu, v tomto případě dřeva popř.


Kuchyňská prkénka z padouku, amerického ořechu, a jasanu. Originální svatební dárek – prkénko z olivového dřeva a do něj gravírovaná grafika pro novomanžele. Všechny práva vyhrazena.


Jedná se produkty z prvotřídního olivového dřeva , které pro Vás dovážíme z Kréty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky