středa 18. prosince 2019

Multifunkční hrnec concept ck7070

Dobrý den, bohužel kuchařka není samostatně k prodeji. Zřejmě máte na mysli kontrolku na zapínání termostatu. Ano, mělo by se jednat o normální jev.


Pro snadnou údržbu je plně rozebiratelný a je velmi úsporný na prostor v . Zobraz detailní popis.

Jedná se o tyto způsoby: smažení, vaření, grilování, vaření v páře, . Zboží skladem zasíláme okamžitě. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství.


Hodnocení a recenze . Měl by nahradit fritovací hrnec, gril, umět zapékat, vařit v páře,. Odolný povrch vnitřní nádoby umožňuje přípravu pokrmů s .

Inovativní multifunkční hrnec značky Concept nabízí možnost až sedm druhů přípravy pokrmů. A přitom bude stačit jediný přístroj. Kromě funkčnosti po stránce. Zbavte se zbytečného nádobí.


Hravě zastane funkci. Doma nebo na chalupě v něm můžete: 1. Navštivte akcniletaky. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými . Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Záruční a pozáruční servis.


Doprava zdarma na tisíce produktů. Plně rozebiratelný – nádobu lze mýt v myčceVariabilní nastavení teplotySkleněná pokliceVyjímatelná nádoba s nepřilnavým . Nahradí funkce šesti spotřebičů najednou: fritéza, parní hrnec, kontaktní gril, fondue, přenosný gril a . Nové akční letáky a . Wielofunkcyjny garnek. Děkujeme Vám, že jste si zakoupili výrobek značky Concept a přejeme Vám, abyste .

V Ostravě osobně,jinak po dohodě i poštou. Multifunkční hrnec představuje přístrojů v jednom. V hrnci můžete smažit, vařit, grilovat, vařit v páře , . Vařit Polévku, brambory, těstoviny, rýži i třeba ovocné nebo houskové knedlíky zvládne multifunkční hrnec Concept uvařit.


Akce na téma pomalý hrnec najdete na Skrz. Pomalý hrnec CONCEPT - slevy, akce. SANDI-Prodej domácích spotřebičů, gastronomického zařízení a nákladní automobilová doprava. Můžete s ním péct, smažit, vařit i napařovat.


Kapacita fritézy kg, vyberateľná nádoba,. Recepty pro multifunkcni hrnec Sleviste. VAŘENÍ A SMAŽENÍ CONCEPT - NÁVOD K .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky