pondělí 30. prosince 2019

Umyvadlová skříňka 80 cm

Umyvadlová skříňka 80 cm

Povrchová úprava ve stylu mořený buk. Umyvadlová skříňka s umyvadlem dekoru ořech. Zásuvky se systémem tichého zavírání.


Umyvadlová skříňka 80 cm

Rozměry umyvadla: 800mm(šíře), 450mm(tloušťka), . Filtrování a řazení výsledků. Dvě zásuvky poskytují praktický úložný prostor pro všechny potřebné věci. Závěsná skříňka pod umyvadlo 2x zásuvka možnost instalace držáku ručníků. Nábytková série Jika Plan dodá koupelně luxusní nádech a vše za přijatelnou . Dostupnost: většinou do týdnů.


Mezi hlavní vizuální přednosti koupelnového nábytku Adamo patří čisté a rovné linie, podtrhující . V kategorii naleznete produkt 105. Koupelnové skříňky na SCONTO nábytek. Kód zboží, EDE- SA80ZZxxyy.


VEGA umývadlová skrinka 72x560x4 80cm , 2xzásuvka, biela VG0Kúpeľňový nábytok VEGA ponúka moderné línie, ale aj praktickosť v podobe zásuviek . JOY z litého mramoru. PODROBNOSTI O PRODUKTU. Sérii dotváří doplňkové policové skříňky a skříňky se zabudovaným prádelním košem. Nabídka skříněk pod umyvadlo o šířce cm.


Vybrané skříňky jsou dodávány včetně umyvadla, k vybraným skříňkám je nutné umyvadlo objednat zvlášť. Závěsná umyvadlová skříňka CREA se dvěma výsuvnými boxy v bílém provedení, vyrobená moderní technologií AQUASAFE . Krásná umyvadlová skříňka ze série Erra BEATA těží nejen s působivého designu, založeného na barevném kontrastu bílá-wenge, kterým je nábytek BEATA . Skříňky a šuplíky jsou opatřeny systémem tichého zavírání. Tato umyvadlová skříňka má uvnitř jednu polici. K této skříňce doporučujeme umyvadlo CFP - 80D.


Díky úložnému prostoru ve skříňce pod umyvadlem budete mít všechny potřebné věci vždy po ruce. Cena zboží v košíku Kč bez DPH. Skvěle skryje nevzhledné potrubí a dodá umyvadlu elegantní vzhled. Vodovodní baterie a umyvadlový sifon nejsou součástí koupelnové skříňky. Skříňka je bez umyvadla Specifikace produktu: Šířka: cm.


Nástěnná skříňka do . Tento produkt již bohužel. FORTE Olsen-Spa baterie umyvadlová stojánková. Mezi nejoblíbenější produkty stále patří umyvadlové mísy na desku, geometrické.


Před umyvadlem má být alespoň cm. Zobrazit všechny obklady a dlažby do koupelny ( ).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky