středa 18. prosince 2019

Silikonové sítko na čaj

Silikonové sítko na čaj

Panáčkovy silikonové. Creative Tops La Cafetiere Sítko - míchátko na čaj 1 . Silikonové sítko na čaj FRED 5. Kč Orion silikonové čajítko bag . Originální sítko na čaj , které vám zpříjemní každý šálek čaje. Sítko na čaj se snadno používá a pomůže Vám připravit lahodný čaj. Pobavte své hosty lahodným nápojem s vtipným čajovým sítkem.


Silikonové sítko na čaj

Tato vylepšená verze si ponechala tradiční tvar, ale je vyrobena ze silikonu , který se snadněji čistí. Bude se Vám také líbit. Nezapomeňte si tedy pořídit veškeré potřebné čajové příslušenství. Pijete rádi sypaná čaje ? Máte zvyk, že si každý den o páte dáte Váš oblíbený bylinkový nebo ovocný čaj ? Máme tu pro Vás univerzální sítko. Stačí ho jen naplnit . Do vyprodání všech položek.


Vhodné pro všechny sypaného čaje nebo různé druhy koření či bylinné směsi. Děti si zamilují čajík z této . Sáček z odolného silikonu na louhování čaje i vaření koření. Parádní silikonové sítko na čaj - pan Čaj Usměvavý kamarád na Váš šálek. Nezávadný odolný materiál.


Silikonové sítko na čaj

Detailní popis produktu. Jednorožec je přímo nabitý barvami duhy a každé ráno . Moderní a praktické sítko na sypané čaje. Sítko ve tvaru klasického čajového sáčku.


Spodní část je odnímatelná pro naplnění snítků čaje do sítka. Praktický pomocník do vaší domácnosti při přípravě sypaného čaje. Značka : logo_degusto. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Je vhodné pre všetky sypané čaje alebo . Popis: Nové silikonové sítko na čaj ve tvaru psa - mopse.


V košíku nejsou žádné položky. Pro dopravu ZDARMA nakupte ještě za 1 . Díky silikonu se nezahřeje a můžete s ním snadno manipulovat. Vhodný i jako vtipný dárek pro milovníky čaje. SÍTKO NA ČAJ FRED MR.


Jednoduchá, vtipná a praktická volba louhování vašeho čaje. Dodáváno v papírové . Tea je silikonové sítko na čaj ve tvaru panáčka. Díky jeho tvaru jej pohodlně usadíte na okraj každého hrníčku. K dostání v šedé, modré, červené a zelené . Odolné vysokým teplotám .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky