středa 18. prosince 2019

Tescoma gold line

Tescoma gold line

Plastová nádoba na čaj s nerezovým sítkem a poutkem sloužící pro přípravu čaje. Extra jemné nerezové sitkoumožňuje prípravu všetkých druhov nielen sypaného čaju. Vďaka praktickým skladacím rukovätiam je čajové sitko dostatočne . Válcové sítko s mírným úkosem, držák do ruky a na hrnek z nerezového pevného drátu.


Tescoma gold line

Stačí nasypat čaj a ponořit do nádoby. Firma ZACK je prémiovou evropskou značkou, specializující se na produkty z nerezové oceli v segmentu designových. Zachovalé nerezové sítko na čajík nebo cokoliv jiného. Značka Sandrik Anticorro. Máte raději, když je sítko ponořeno v čaji, nebo když je na hrníčku pevně zavěšeno?


Teleskopické sitko na čaj z nerezového materiálu. Vyrobeno z ušlechtilé oceli. Jemné nerezové sítko pro snadnou přípravu sypaného čaje. TORO Čajítko silikón-nerez, červené.


Tescoma gold line

Antikoro sitko na sypaný čaj Orion Čajítko. Do sítka můžete dát až lžičky . Cenově se jednotlivé typy od sebe zásadně rozlišují. Některé se dají koupit . Víčko poslouží i jako miska pro odložení sítka.


Materiál: nerezová ocel. Spolu s nerezovým sítkem. Skvělé na louhování čaje v hrníčku či půlitru nebo na zcezení do konvice. Ideální na přípravu sypaného čaje.


Vhodné do hrnku nebo do konvice na čaj. Vnitřní materiál - Vnitřní materiál je nejčastěji z nerezu nebo ze skla. Nakupte naše šikovná čajítka a sítka na čaj. Užitje si intenzivní chuť čaje s našimi čajítky a sítky na čaj. Zapomeňte ale na obyčejné kousky a pořiďte si na své čajové dýchánky opravdovou specialitu - zlaté sítko z dílny dánské značky Bloomingville!


Originální sítko je . Kvalitní čajové sítko z nerezu s bambusovým držátkem. Průměr sítka je mm. Praktické nerezové sítko na čaj ve třech různých velikostech.


Tescoma gold line

Díky sítku na čaj si jednoduše připravíte lahodný nápoj. Louhovací sítko z nerezové oceli, vhodné pro jednoduchou přípravu sypaných čajů. Nepřenáší žádné chutě ani pachy.


Součástí je poklička. Všichni dobře víme, že kvalitní chuti čaje docílíme pouze v případě, použijeme-li ten sypaný. Toto sítko na čaj Mesh z nerezové oceli od Nicolas. Produkt již není v prodeji.


Kuchyňské náčiní od německé společnosti . Sítko z nerezu se snadno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky