čtvrtek 26. prosince 2019

Termoska na zmrzlinu

Termosky a termohrnky). Hodnocení produktu:. Priorita v kategórii. Najlacnejšie Najdrahšie Abecedne.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Obsah litru Korková zátka je časem poškozená. Díky kvalitnímu materiálu . RETRO TERMOSKA NA ZMRZLINU. EFTERFRÅGAD Vákuová termoska na potraviny, 0. U konserve - termoska na jedlo z antikoru - 4ml. Dostupnosť: Kontaktujte nás. Perfektní na teplé jídlo do práce nebo třeba ledovou zmrzlinu na koupaliště.


Esbit pojme až jeden litr potravin, které udrží teplé či studené po. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Vyberajte z inzerátov. Preložiť slovo „ termoska na zmrzlinu “ zo slovenčiny do taliančiny.


Letné noci sú ako stvorené na žúrovanie. Príďte si v piatok 19. Prodám termosky na čaj a termosku na zmrzlinu. Kvalitní termoska může být i levná a vydržet dlouho dobu.


Kromě termosky na čaj totiž existuje i termoska na zmrzlinu nebo jídlo. Na zlepšenie našich služieb používame cookies. Nastavením Vášho webového prehliadača vyjadrujete svoj súhlas s ich používaním. Stav: používané, Typ: predaj, z dňa 5. Predám termosku na zmrzlinu. Preklad „ termoska na zmrzlinu “ zo slovenčiny do taliančiny.


Termoska na zmrzlinu

Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník. Vakuová termoska na jídlo Esbit FJ750SP je dvoustěnná termoska na polévku, zmrzlinu nebo jiné jídlo. Je určena pro outdoorové i běžné použití a vyrobena s . Vďaka kvalitnému materiálu jedlo . Príjemne osviežia vedeli ste, . Iba osobný odber Žilina okolie v prípade záujmu . Okolo obeda som naložila do nákupnej tašky zmrzlinu medzi oblátkami, . A chcete ji na kafe nebo na zmrzlinu …. Ale do termosky mohou přijít i chlazené nápoje – termoska dokáže uchovat stejně dobře chlazené nápoje, jako ty teplé! Značeno czechoslovakie.


Stará termoska na zmrzlinu. Celkový rozměr 22cm x 10cm. Na sklade – môžete mať zajtra. Dvojitá sklenená vložka udržuje teplotu po dobu .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky