úterý 31. prosince 2019

Web ostrý jako břitva

A zoufale sledoval, jak firmy vyhazují miliony oknem, když tato pravidla ignorují. Webdesign není jednoduchý, jen podceňovaný. A právě nadešel čas to změnit. Napsal jsem totiž první českou knihu o návrhu webu. Začínajícím webdesigne.


A pomůže oběma stranám najít společnou řeč. Při zakoupení této knihy máte nárok i na její elektronickou verzi. Ušetříte: Kč ( ). Chcete dostat zprávu až bude titul v . Znovu jsme ji vytiskli a teď jsme v procesu druhého. Web ostrý jako břitva. Marek Prokop, konzultant.


Rozhodně ji mohu vřele . Not publicly accessible document (). Nová publikace z pera Jana Řezáče: Má vám kniha co říct, když web netvoříte, ale jeho tvorbu zadáváte webdesignovému studiu? Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Web ostrý jako břitva

Ale ano, publikace má specifický šmrnc a informační hodnotu. Tento pin objevil(a) Adéla Perutková. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Proč knihu recenzuji tak . Bleskové dodání, osobní odběr ZDARMA a dárky za nákup.


Příručka nejen pro webdesignery, ale také pro . A když spatřila světlo světa, na sociálních sítích se . V perfektním stavu, možnost. Nebo nějaký poptáváte? Tato kniha vás navede k oboustranně příjemné spolupráci. A je zatraceně dobře napsaná.


Rád cestuje letadlem a šetří na to, až si jedno koupí. Na tuto knihu jsem se dlouho těšil. Dostal jsem nabídku recenzovat knihu Honzy . Začněme třemi hlavními tézemi knihy: Klient je někdo, kdo sice rozumí svému byznysu, ale o webdesignu neví téměř nic. Přesto má často tendenci. Jak vše naplánovat, zkoordinovat a vyjednat, aby byl váš budoucí web ostrý jako břitva ? První česká kniha o návrhu webu vás provede procesem, na jehož konci je fungující web.


Tedy takový, který naplňuje obchodní cíle i potřeby . Navíc přihodím i knihu - Javascript Okamžitě . Rychlé shrnutí knížky: je krásná a člověk ji velmi rychle přečte. Oceňuji hlavně její organizovanost. Působilo to na mě skoro jako rozcestník pro .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky