úterý 3. prosince 2019

Organizér na šroubky

Můžete do něj uložit šroubky , hřebíky, podložky a jiný drobný materiál. Udělejte si v dílně pořádek se závěsným boxem, . Díky rukojeti jej lze . Vhodné pro přehledné uspořádání šroubků apod. Nabízíme organizéry na přenášení spojovacího materiálu, elektrosoučástek a dalšího drobného příslušenství a to jednotlivě nebo v cenově zvýhodněných sadách.

Plastový úložný box k organizéru 1x 2x 2mm Truck. Závěsné organizéry se budou hodit do každé dílny. Lze do nich umístit, jak nářadí, tak všechny šroubky a matice, které se vám doteď povalovaly na zemi i na stole. Každý šroubek a nářadí by v dílně měly mít své místo, proto jsou organizéry a zásobníky na drobné díly potřeba.


Náhradní přepážka do malých šuplíků organizérů Mars Svratka. Kovový rám organizéru na šroubky s plastovými boxy pro dokonalou organizaci. Vysoká kvalita provedení – práškově lakováno. Rozměry: 5× 2× 400 .

Prodej závěsné kovové skříňky, organizér , boxy na šroubky a matičky různých druhů a velikosti. Boxy - organizéry - pořadače na šroubky řady CARGO jsou vyrobeny z pevného plastu, který je pružný a rázově odolný. Určeno pro dokonalou.


Tento organizér - závěsný pořadač Vám . Nosnost boxu je cca kg. Lze ji kombinovat s ostatními výrobky této skupiny. Součástí dodávky nejsou šrouby na. Je možné ho postavit na ponk, nebo . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Box má madlo pro snadné přenášení, je vysouvací, třípatrový, tudíž zabere málo místa. Připojit reakci do diskuze Jaký máte organizér na šroubky.


Na velke nebo recyklovane sroubky mam par pudel, ktere mozna nejdy budu tridit . Balení obsahuje skříňku se šuplíky. PŘEPÁŽKY ŠUPLÍKŮ NEJSOU . Dílenské boxy a organizéry , skříňky na nářadí či závěsné stěny jsou nezbytné pro udržení pořádku v autoservisu nebo dílně. Ideálně se hodí pro uskladnění .

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Pro více pořádku v nářadí: Zhotovte si organizér na šroubky a hřebíky. Uspořádejte si drobné šrouby, matice nebo hřebíky ve své dílně do . OBI organizér zajišťuje bezpečné uložení nářadí a zaručuje pořádek v dílně. S tímto organizérem budete mít vždy všechno přehledně roztříděné a rychle . V této kategorii obchodu najdete širokou nabídku organizérů na drobný materiál ( šroubky , šrouby apod.).


Plastová organizér na šroubky , vruty, hmoždinky apod. Přehledné uložení a snadné přenášení. Porovnejte dnešní ceny na váš dotaz organizer na sroubky od prověřených obchodů a společností. Denní aktualizace a srovnání cen i služeb. Organizér 100x186x287mm NOR family DUO.


Výrobce: MicroSpareparts Mobile. Part number:MOBX-TOOLS- 059.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky