úterý 5. listopadu 2019

Žakárový ubrus

Žakárový ubrus

Momentálně nedostupné. Tento žakárový ubrus z kvalitní . Doplňte svůj hotelový textil o žakárové ubrusy s teflonovou povrchovou úpravou. Jsou voděodolné, snadno omyvatelné a mají dlouhou životnost.


Žakárový ubrus

Ubrus pro osob je vyroben z . Hledáte žakárové ubrusy ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Elegantní doplněk, vhodný zejména do klasických interiérů. Rozměr ubrusu je průměr cm. Různá barevná provedení. Dodání: Během pracovních . Vynikající kvalita součástí, ze kterých je žakárový ubrus vyroben, usnadňuje hygienu a péči a také pomáhá udržovat jeho dlouhou životnost.


Důležitou roli hraje . Jistě vás potěší naše nízké ceny a bohatá nabídka! Zpestřete s námi své stolování. Každému dobrému hostiteli záleží na perfektně prostřené tabuli.


Žakárový ubrus

Proto Vás jistě nadchnou naše nové žakárové ubrusy. Všechny díly jsou v harmonické souhře . Felicia zpříjemní Váš domov a dodá pocit elegance a čistoty. Speciální voděodolná úprava zabraňuje vzniku skvrnám. Do vyprodání všech položek. Produkt již bohužel není dostupný . Vetkaný květinový vzor s hedvábným leskem.


Luxusní žakárový ubrus odolný vůči skvrnám. Vhodný na slavnostní příležitosti či sváteční dny. Běhoun s vínovo režným motivem je možno použít z obou stran po celý rok. Je zhotoven z látky vyšší gramáže. Velikost :x 1cm.


Překvapte svou rodinu nebo přátele večeří, která potěší. Jeho velkou výhodou je nemačkavá úprava. Lem ubrusu je střižen do. Materiál: 1 polyester. ANNA ROSE béžový, 1x 2cm.


Prodám žakarový ubrus velikost 125x 145cm. Je úplně nový ze skladu se zbožím , který likviduji. Při vícedenním pronájmu cena nastavena individuálně. Dekorativní bílý ubrus je opatřen . Krásný tmavě červený ubrus, použitý pouze 2x na vánoce.


Prostřete stůl ubrusem Celine s jemným geometrickým vzorem a vaše jídelna se stane elegatní s nádechem luxusu. I ubrus ve vašem bytě či domě zanechá skvělý dojem. Zútulněte si proto vaše bydlení s tímto nenápadným žakárovým ubrusem Lukáš s decentní krajkou.


Vyberte si ze široké nabídky oblečení na blancheporte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky