pátek 15. listopadu 2019

Elektricky krajec na chleba

Stále rozšiřujeme nabídky o další pánská zástěra. Překvapte své přátele. Zástery - Vtipné darčeky pre mužov i pre ženy. Zástera - Jeden bozk pre kuchára, ak ti chutilo.


V našej širokej ponuke textilu do kuchyne nájdete aj elegantné, smiešne a klasické dámske a pánské zástery. Pánska jazda - Zástera.

Tieto praktické a zároveň dekoračné zástery s. Zástěra je po celém svém obvodu obšitá. Kapsy jsou zpevněny nýty. Total price 13€. Popis výrobku: PÁNSKÁ ZÁSTĚRA. Jejich údržba je velmi jednoduchá, protože len je tkanina odolná a častým praním je hezčí a hezčí.


V košíku nejsou žádné položky. Kuchyňskou zástěru doporučujeme .

Pro dopravu ZDARMA nakupte ještě za 1 . Univerzální zástěra s nastavitelnou délkou úvazu díky tunýlku po stranách a velkou kapsou. Ušito z kvalitní české bavlny s proužkovým . Legrační zástěru využijete při vaření i grilování ať už v kuchyni nebo na zahradě. Věnujte zástěru jako vtipný dárek. Barva: černá s bílým proužkem. Klasická pánská kuchyňská zástěra s kapsou.


Vyrábíme v různých vzorech a barvách. Materiál: 1 bavlna Údržba: lze prát v pračce a žehlit Rozněry: výšk. Máte doma muže, který je vynikajícím kuchařem? Udělejte z něj šéfa kuchyně pomocí této zástěry.


Výšivka Chef mluví sama za sebe. Vyber si z mnoha vtipných potisků a navrhni vlastní kuchyňskou zástěru. Pokud máte dámy to štěstí, že Váš partner patří mezi ně, vyberte . Cena bez DPH (za MJ):.


Dostupnost: Na dotaz. K personalizaci obsahu a fungování uživatelského prostředí našich stránek používáme soubory cookies.

Pro více informací a možností navštivte naše Zásady . Elegantní pánská kuchyňská zástěra s logem v uni velikosti ze 1 bavlny. Perte při stupních. Nadřazená kategorie: Shop Aktualizováno: . Bavlna, zástěra se hodí na vaření i kutění :-).


Dodací lhůta: do týdne. Detailní popis produktu. Praktická zástěra pro muže, která při holení zachytí každičký vlásek a chloupek, je perfektní volba pro všechny, kteří mají rádi v koupelně . Prodám - ZÁSTĚRA PÁNSKÁ , lokalita Ostrava.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky