čtvrtek 21. listopadu 2019

Nadoba na kavu

Cena bez DPH: 3Kč. U tohoto zboží vám při hromadném odběru můžeme poskytnout . Očistíte své auto od námrazy, aniž by vám mrzly ruce. Celý popis a technické parametry. SHERON Škrabka s rukavicí norský vzor.


V kartonu: KS Na paletě: 5KS.

Standard Norský vzor. Zamezuje prochladnutí ruky při čištění zamrzlého skla. Vnitřní strana rukavice s kožíškem. Komfortní škrabka na led s rukavicí oteplenou hustou kožešinkou.


ARCTIC červená - vše pro jízdní kola, motocykly a automobily. Voděodolná rukavice se škrabkou v zimní rukavici s extrahřejivým vnitřkem. Star Wars – Trooper s květinovým potiskem.


Zimní škrabka na led s atraktivním designem může být i zajímavým dárkem.

Praktická škrabka do tuhé zimy. Velmi odolná škrabka na okna s rukavicí. Barva: modrá rukavice a žlutá plastová škrabka Rozměr: 26x15cm.


Nepromokavá ochranná rukavice s podšívkou z teplého polarového vlákna, které nedráždí pokožku. Popis: Prodám novou, nerozbalenou škrabku na led s rukavicí. W- škrabka s rukavicí , Úklidové a čistící prostředky - Velkoobchod železářským zbožím pro maloobchodníky, řemeslníky a stavební firmy.


Při tuhé zimě vás před chladem ochrání teplá rukavice. Pro pohodlné odstraňování námrazy v teplé rukavici. Vaše cena bez DPH, Kč 507. Různé barvy (červená, modrá). Kč bez DPH 11Kč vč.


Zde prezentovaná data, zejména celá databáze, nesmějí být kopírovány. Je zakázáno data nebo . GLOVE - škrabka s rukavicí škrabka s rukavicí. Michelin Škrabka s rukavicí.


Nenechte si ujít nové nabídky podniku Pro Bottari s. Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Upozornit na nové nabídky. Plastová škrabka s polyesterovou kožešinovou rukavicí. Rukavice je ke škrabce přivevněna, . Sheron škrabka s rukavicí. Zimní motiv a reflexní pruh pro vyšší viditelnost v noci. GLOVE plastová škrabka s rukavicí , žlutá, reklamní potisk i bez.


Reklamní předměty s výběrem propagačního potisku. Slevy až ⚡ Tradiční prodejce s .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky