úterý 12. listopadu 2019

Odsavač par faber

Odsavač par faber

Galassi představil první odsavač par vyrobený z plexiskla, získal FABER řadu ocenění a . Záruka na bezchybnou funkci let. Odtahové potrubí lze napojit . Díky zkosenému panelu z černého skla nepřekáží při vaření a je navíc velice . Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) . Je téměř neviditelná, nepřekáží při vaření, . Zboží skladem zasíláme okamžitě. Odsavač je učen pro odtah do . Klasický odsavač par je velmi elegantním řešením pro kuchyni s omezeným prostorem. Nabízí vynikající poměr cena - užitná hodnota.


K ovládání slouží posuvný jezdec. Doplní každý typ kuchyně. Podvěsné digestoře FABER. Vícejazyčný online slovník.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak. Konstrukce odsavače par : do kuchyňské skříňky. Minimální hlučnost (dB): 56.


Odsavač par faber

Maximální hlučnost (dB): 72. Are you planning to rework your kitchen? Whether or not you might be planning a serious kitchen renovation or just enhancing one or two facets of your kitchen, . Tento pin objevil(a) Marcela Slavíková.


Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Je tedy použitelný i jako ostrůvkový odsavač par. POPIS PRODUKTU ELICA SWEET je komínový odsavač par (digestoř) navržený designérem společnosti ELICA FABRIZIO CRISA. Ovládání je tlačítkové . DIGESTOŘ SIEMENS výsuvná profi gastro odsavač par horní odtah. Komínový odsavač par v energetické třídě C se stupni rychlosti a tlačítkovým ovlá.


Faber lustrová digestoř.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky