středa 13. listopadu 2019

Škrabka victorinox

Určeno pro praváky i pro leváky. Vhodné na brambory, zeleninu, ovoce apod. Doporučuje se však ruční . Rukojeť z kvalitního plastu. Oboustranná otočná čepel s mikrozoubky.


Škrabka victorinox

VICTORINOX Škrabka na brambory oboustranná v obchodech na Zboží. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Veľmi obľúbený model s vysoko-kvalitným ostrím a drevenou rúčkou. Hodí sa do každej kuchyne. Vyrobena z kvalitního plastu, velmi ostrý nerezový jemně ozubený břit, vhodná do myčky na nádobí.


Victorinox Škrabka - černá. Zobrazit názory uživatelů. Základní specifikace Škrabka J-Star. Pozor: Poslední položky skladem! Veškeré informace o produktu.


Hodnocení a recenze . Home, Home, other in the kitchen group. Kategórie: Kuchynské pomôcky. Vhodná i na měkké ovoce a zeleninu (rajčata, kiwi, apod.) Různé barvy. Je vyrobena ve Švýcarsku nožířskou firmou . S nimi jde vaření od ruky.


Mimoriadne obľúbený model s kvalitným ostrím a drevenou rukoväťou. Navíc je zaručena vysoká kvalita výrobků. Príprava jedla je umenie, v ktorom maľujete s chuťou a obliekate sa farbami.


Ako vládca svojej kuchyne si zaslúžite tie správne pomôcky, vďaka ktorým. Skladom ks, viac kusov na objednávku (viac info). Rozmery: Dĺžka: 1cm. Hľadať cenu a dostupnosť.


Univerzálna škrabka s plastovou rukoväťou. Hlídat cenu a dostupnost. Prevedenie pre pravákov. Doprajte si ten správny nástroj do vašej kuchyne. See more of Extranaradie.


Název, Kó Cena s DPH, Koupit. Vyrábí nejen oceňované nože, ale i jiné nožířské výrobky. Celokovová praková škrabka na ovoce a zeleninu má kvalitní ocelové . Hore Nie sú žiadne ďalšie produkty.


Vánočních svátků a následných inventur v našich skladech bude v termínu od 19. DOSTUPNOSŤ TOVARU do dní. Pridať do nákupného zoznamu (0) .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky