středa 13. listopadu 2019

Kvasná zátka na sud

Cena 22Kč (EUR) . Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle SZPI. Pracuje na princípe sifónu. Plyny, ktoré vznikajú . COa zabránila vstupu vzduchu, který je pro kvas nežádoucí.


Môžete využiť platbu BESTERONOM alebo platbu na náš účet uvedený medzi KONTAKTMI.

Plastová kvasná zátka do drevených sudov. V ceně je zahrnuto i těsnění kompatibilní se sudem Speidel. Zátka do víka kvasných nádob Speidel. Záklopky, uzávery, kvasné zátky. Korunkové uzávery na šumivé víno.


Q spodného hrdla mm, celková výška 1cm. Kvasná zátka plastová väčšia. COLOMBO čerpadlo na víno.

Náhradná zátka na sud ROTO. Jednoduchá kvasná zátka pro plastové a nerezové sudy speidel. PPL Doprava lahvového piva Messenger do 20-ti kusů Zásilkovna Doručení na adresu - SK . Obraťte se na našeho specialistu. Srovnejte ceny, přečtěte si.


Držiak kvasnej zátky na akúkoľvek nádobu s plochým vekom. Otvor ktorý treba vyvŕtať. Je věrnou imitací dřevěného sudu. Vnitřní stěny soudku jsou potaženy parafínem, díky čemuž se na stěnách . V katalogu nemáme podrobnější informace o kvasna zatka.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. K tejto kvasnej zátke doporučujeme dokúpiť nástavec na kvasnú zátku tzv. Vhodné pre väčšie kvasné nádoby napr. Dostupnost: Na skladě.


Cena: 1Kč Kč bez DPH. Tradiční keramický sud na zelí,nebo nakládání okurek,zeleniny,nebo masa. Je vyrobená z kvalitního plastu.

Veko na sud 75l čierne. Sud biely plastový, objem l, výška 65cm, bez veka, biely. Kg třešní, podrcených a samozřejmě kvasná zátka , aby se neutvořil koláč. Prezri si u nás nerezovy sud na vino a porovnaj ceny v 10.


Zostava na sud s elektrickým membránovým čerpadlom V pre AdBlue a vodu,. Součástí je i kvasná zátka a výpustný ventil. Tím vlastně nahrazujeme klasickou kvasnou zátku. Roto BARIK sud na víno 30L od Kč.


Porovnejte si ceny z mnoha obchodů v ČR. Pokud se u zboží zobrazuje zelené pole SKLADEM, zboží máme na našem skladě. Zdeněk Barnat napsal(a): Jsou tabulky na to kolik medu dát.


Navlhčil jsem korek a jak se póry zatáhly, hned začala kvasná zátka bublat. Na sud s ovocem je do něj pěkně vidět, nechá přes ní přivonět. Trubičku je nutno vsunout do otvoru v zátce (zátka není součástí balení).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky