úterý 19. listopadu 2019

Frolíkova káva

Nabízíme pražení kávy na zakázku - privátní značka. Výborná káva pro přípravu turecké kávy i pressa. Frolíkova káva je vyhledávanou značkou a káva pro všechny znalce. Složení: Arabica . Jedná se o 1 Arabiku ze Střední Ameriky a Asie.


Chuť je plná, vyvážená s velmi jemnou kyselostí. Balení: mletá káva 2g. Orlické Mountains and Podorlicko Region. Kč - 3Kč Přidat do porovnání. Díky použitým surovinám vzniká velice příjemně hořká káva se silným obsahem kofeinu.


Káva, na které si pochutnáte. Uspokojí nejednoho labužníka. Zrna pro její výrobu pocházejí . Tato káva je naší nejnovější směsí. Exkluzivita této směsi je dána poměrem Robusty s Arabikou, která činí ku Arabiky, což způsobuje velmi jemnou hořkost. Témata Podnikatelské prostředí Uspěli v podnikání Oblasti podnikání Potravinářský průmysl.


Coffee: Idia Planta AA, filter roast Region: Kelagur. FROLÍKOVÁ KÁVA PREZIDENT. Výtečná pražírna kávy. Kupte si domů a dejte si espresso od cesty.


V současné době můžete okusit, ať z pohodlí domova, nebo na cestách po Hradci Králové, šest druhů směsí kávy, z nichž každá má své specifické aroma a chuť . HELIOS Red nám přinesl roční úsporu času cca. Petr Frolík - Pražírna kávy. U Frolíkovy kávy Hejtman jsou opět použity jako u všech našich káv suroviny prvních jakostí. Je velmi výrazná zemitá chuť s nádechem hořké čokolády a ovocně. Lukáš Pavluch, Kateřina Frolíková.


Nenítolik návyková jako káva a spolu s využitím karnitinu podporuje spalovánítuků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky